Buzz

Εσείς κατεβάσατε το app του Τομ Χανκς;

στα 10

Το «Xanx Writer», το δωρεάν application που λάνσαρε ο Τομ Χανκς για τα iPads με iOS 7.0, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο1 του Apple Store!

Εσείς κατεβάσατε το app του Τομ Χανκς;

Είναι γνωστή η αγάπη του Οσκαρικού ηθοποιού για τις παλιές, παραδοσιακές γραφομηχανές. Σε συνεντεύξεις του συχνά αναφέρει τη συλλογή του και την αγάπη του ακόμα και για τον ήχο των πλήκτρων ή το χαρακτηριστικό κουδίνισμα, όταν πρέπει να αλλάξεις γραμμή με το χέρι. Ταυτόχρονα όμως, ο Τομ Χανκς είναι και μανιακός γκατζετάκιας. Από τους πρώτους σταρ του Χόλιγουντ που απέκτησε λογαριασμό στο twitter, πάντα ενημερωμένος για τις νέες τεχνολογίες και πάντα έτοιμος να συζητήσει τα υπέρ και τα κατά των νέων apps που κυκλοφορούν. Συνδυάζοντας τις δύο του αγάπες λοιπόν, ο Χανκς λάνσαρε την ιδέα να κυκλοφορήσει ένα application που θα σου επιτρέπει να γράφεις στο iPad σου σα να δακτυλογραφείς με γραφομηχανή.

Από το σπίτι του στην Αντίπαρο (δείτε τη φωτό που ακολουθεί), στις 14 Αυγούστου, ο Χανκς διαφήμισε το «Xanx Writer», αιτιολόγησε ότι ο μπανγκ-μπανγκ & κλακ κλακ κλακ ήχος των πλήκτρων είναι για μερικούς ανθρώπους μουσική στα αυτιά τους, και το app έγινε ανάρπαστο:

tom hanks Hanx Writer

@AppStore cause I find it's like music that spurs along the creative urge. Bang bang clack-clack-clack puckapuckapuckapucka… #HanxWriter— Tom Hanks (@tomhanks) August 14, 2014

Η δωρεάν εκδοχή του app προσφέρει λοιπόν όλη την εμπειρία μιας γραφομηχανής, αλλά και επιπλέον features όπως φυσικά και την εναλλακτική του delete που μία κανονική γραφομηχανή δεν παρέχει. Μέσω Bluetooth το app συνδέεται και με εξωτερικά πληκτρολόγια.

Ομως υπάρχουν και 3 εναλλακτικές αναβάθμισης: το Hanx 707 ($2.99) σου παρέχει περισσότερα από ένα ανοικτά αρχεία, μπλε και κόκκινες κορδέλλες (γραμματοσειρές) και χρωματική επιλογή για το background της σελίδας. Με Hanx Golden Touch ($2.99) εισάγεις και φωτογραφίες. Τέλος το Writer’s Block Bundle ($4.99) σου προσφέρει όλο το πακέτο.

Το app σχεδίασε το στούντιο Hitcents με την επίβλεψη του ηθοποιού. Μπορεί να το κατεβάσουν οι χρήστες iOS 7.0 και έχει κερδίσει βαθμολογία 4.5 στο App Store (1.666 χρήστες έχοuν ψηφίσει) και την Νο1 θέση του πιο κατεβασμένου application αυτή την εποχή.

Διαβάστε περισσότερα: