Buzz

Το «The LEGO Movie 2» επιστρέφει για να μας θυμίσει πως everything is still awesome (and bleak)

στα 10

Τα αγαπημένα τουβλάκια επιστρέφουν με την δεύτερη τους ταινία και μας ταξιδεύουν στα πέρατα του γαλαξία.

Το «The LEGO Movie 2» επιστρέφει για να μας θυμίσει πως everything is still awesome (and bleak)

Τα LEGO επιστρέφουν με δεύτερη ταινία και everything is awesome για άλλη μια φορά.

Η επιτυχία της πρώτης ταινίας με θέμα τα αγαπημένα τουβλάκια μικρών και μεγάλων είχε σαν αποτέλεσμα και δυο κινηματογραφικά spin-offs, αυτά του αρκετά καλού «LEGO Batman» και του αρκετά κακού «LEGO Ninjago». Αλλά αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι ήταν μια συνέχεια των περιπετειών του Εμετ και των φίλων του.

Με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The LEGO Movie 2» τα πάντα δείχνουν awesome για άλλη μια φορά. Ισως λίγοτερο awesome και περισσότερο bleak, όπως προλογίζει και η Λούσι. Η πόλη Μπρίκσμπουργκ έχει γίνει μια απέραντη έρημος, με τους κατοίκους της να θυμίζουν κάτι από χαρακτήρες της ταινίας «Mad Max». Αλλά ο Εμετ ακόμα παραμένει στο δικό του μικρό ροζ συννεφάκι. Οταν τα LEGO Duplo επιτίθονται και απαγάγουν την Λούσι, τότε ο Εμετ πρέπει να πάει στην άκρη του γαλαξία για να σώσει όχι μόνο αυτή αλλά και το Μπρίκσμπουργκ.

Διαβάστε ακόμα: To νέο τρέιλερ του «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον χτυπά πάνω στο συναίσθημα

the lego movie 2 607

the lego movie 2 607

Και με την δεύτερη περιπέτεια τα πάντα δείχνουν ακόμη πιο τρελά, και ακόμη πιο σουρεαλιστικά. Κάποια στιγμή ο Εμετ, του οποίου την φωνή δανείζει ο Κρις Πρατ, συναντά τον Ρεξ Ντέιντζερβεστ, ο οποίος είναι Προστάτης του Γαλαξία/Αρχαιολόγος/Κάουμποϊ/Εκπαιδευτής Ράπτορ, και την φωνή του την δανείζει και πάλι ο Πρατ. Και η τρέλα συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο μέχρι το τέλος του τρέιλερ. Αυτή την φορά οι σκηνοθέτες της πρώτης ταινίας Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ απουσιάζουν και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικ Μίτσελ των «Trolls».

Πέρα από τον Κρις Πρατ, στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Ελίζαμπεθ Μπανκς, Αλισον Μπρι, Γουίλ Αρνέτ, Μάργκο Ρόμπι και Τσάρλι Ντέι. Το «The LEGO Movie 2» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου 2019.


Διαβάστε ακόμα:

the lego movie 2 poster 607