Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Γεμάτη με τρέιλερ ήταν η κινηματογραφική εβδομάδα που μας πέρασε, με γεύσεις από νέες ταινίες της Disney, ένα ακόμη πιο υπέροχο τρέιλερ από την ταινία του Αλφόνσο Κουαρόν, ένα μικρό Pokemon και μερικές ταινίες με ξεχωριστές γυναικείες ερμηνείες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Dumbo»

To νέο τρέιλερ της ταινίας του Τιμ Μπάρτον χτυπά πάνω στο συναίσθημα και υπόσχεται να σας κάνει την καρδιά χίλια κομμάτια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dumbo».


«Gloria Bell»

H Τζούλιαν Μουρ είναι μια χωρισμένη γυναίκα η οποία προσπαθεί να γνωρίσει άντρες, πηγαίνει σε κλαμπ και χορεύει, ζώντας τη ζωή της στο φουλ. Αλλά μετά γνωρίζει τον Αρνολντ (Τζον Τορτούρο). Το «Gloria Bell», αγγλόφωνο ριμέικ του πολυβραβευμένου «Gloria» του Σεμπάστιαν Λέλιο, σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Χιλιανό σκηνοθέτη, θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.


«Roma»

Το νέο, δεύτερο και μεγαλύτερο, τρέιλερ μπαίνει μέσα στο σπίτι, στα δωμάτια και τους κατοίκους του κι αρχίζει να χαράζει σχέσεις κι ισορροπίες. Χαμογελαστά πρόσωπα μπροστά στην τηλεόραση, παιχνίδια των παιδιών, όλα με μια μουσική υπόκρουση επιφυλακτικότητας: τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, σ' αυτό, όπως και σε κάθε σπίτι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν.


«On the Basis of Sex»

H Φελίσιτι Τζόουνς είναι η Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ, μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ. Αλλά πριν από αυτό ήταν μια δικηγόρος η οποία ειδικεύονταν σε υποθέσεις διακρίσεων φύλου. Το «On the Basis of Sex» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τα Χριστούγεννα.


«Toy Story 4»

Οκτώ χρόνια μετά το αριστουργηματικό «Toy Story 3», η Pixar δίνει στη δημοσιότητα τα δύο πρώτα teaser για τη ταινία. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Toy Story 4».



«Detective Pikachu»

O Ράιαν Ρέινολντς είναι ο Πίκατσου, από τη γνωστή σειρά Pokemon. 'nough said... Το «Detective Pikachu» θα βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2019.


«Game of Thrones»

Η όγδοη σεζόν του «GoT» δεν φέρνει τον χειμώνα αλλά την άνοιξη! Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones».


«Ophelia»

H Ντέιζι Ρίντλεϊ είναι η Οφηλία, ο τραγικός χαρακτήρας από τον «Αμλετ» του Σαίξπηρ, λέγοντας την ιστορία του μέσα από τα μάτια της. Η σκηνοθεσία είναι της Κλερ ΜακΚάρθι και μαζί της πρωταγωνιστούν οι Κλάιβ Οουεν, Ναόμι Γουότς και Τομ Φέλτον.


«Alita: Battle Angel»

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, με τον Τζέιμς Κάμερον στην παραγωγή, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ιαπωνικό μάνγκα του Γιουκίτο Κισίρο, με πρωταγωνίστρια ένα cyborg με υπέροχα τεράστια μάτια. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Alita: Battle Angel».


«A Series of Unfortunate Events»

Ποδαρικό την Πρωτοχρονιά θα μας κάνει η τελευταία σεζόν του «A Series of Unfortunate Events» στο Νetflx, όπου υπόσχεται να είναι η πιο συγκινητική από όλες και να δώσει τέλος στα βάσανα των αδερφών Μποντλέρ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.