Buzz

Superman & Batman μαζί στο sequel του «Man of Steel»

στα 10

Ηταν φήμη, έγινε επίσημη ανακοίνωση: η Warner Bros ετοιμάζει sequel του «Man of Steel» που θα ενώνει και τους δύο υπερήρωες σε μία κοινή περιπέτεια.

Superman & Batman μαζί στο sequel του «Man of Steel»

Από την μία είχαμε το «Justice League», την ταινία που θα ενώσει τους υπερήρωες της DC Comics σαν αντίποινα στους «Avengers» της Marvel. Σήμερα όμως ακούμε και κάτι καινούργιο.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε χθες Σάββατο στο Σαν Ντιέγκο, στο φεστιβάλ του Comic-Con, ότι ετοιμάζει μία ταινία με πρωταγωνιστές και τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν.

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης του «Man of Steel» γράφει ήδη το σενάριο μαζί με τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2014, ώστε η ταινία να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

Καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά από τις δηλώσεις του Κρίστιαν Μπέιλ ότι δε θα ξαναφορέσει τη στολή, περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε ποιος θα είναι ο νέος Μπάτμαν. Η λογική δείχνει προς τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, αλλά από την άλλη... αυτός είναι ο Ρόμπιν, όχι ο Μπάτμαν.

1

Η ανακοίνωση της νέας αυτής ταινίας έγινε στα πλαίσια του Comic Con και μπροστά από 6000 φαν που παραληρούσαν. Η Warner Bros. εξήγησε ότι μαζί με την Dark Comics (DC Entertainment) έψαχναν εδώ και καιρό ιδέες για να φέρουν τους υπερήρωές τους ξανά στην μεγάλη οθόνη: sequel για το «Man of Steel» το 2015, μία ταινία για τον «Flash» το 2016 και φυσικά το «Justice League» που υπολογίζεται για το 2017.

«Ομως μία κοινή ταινία με τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους φανατικούς των κόμικς στον κόσμο» είπε η Νταϊάν Νέλσον, Πρόεδρος της DC Entertainment. «Είμαστε όλοι ενθουσισμένοι και ανυπομονούμε να δούμε το νέο όραμα του Ζακ Σνάιντερ...»

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Ας είμαστε ειλικρινείς: είναι τουλάχιστον μυθικό να έχεις τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν στην ίδια περιπέτεια. Είναι οι μεγαλύτεροι υπερήρωες της ιστορίας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω ξανά με τον Χένρι Καβίλ στον κόσμο που δημιουργήσαμε και είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω το δεύτερο κεφάλαιο....»

Ο Κρίστοφερ Νόλαν παραμένει στην ομάδα ως executive producer.

Διαβάστε ακόμη: