Buzz

O Κρίστιαν Μπέιλ δεν θα είναι ο Μπάτμαν στο «Justice League»

στα 10

Οχι, δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο όπου γνωρίζουμε πότε θα δούμε το «Justice League», αλλά για καλό και για κακό, ο Κρίστιαν Μπέιλ διασκεδάζει όλες τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει ως «Σκοτεινός Ιππότης» στην ταινία που θα ενώσει όλους τους ήρωες της DC Comics σαν αντίποινα στους «Avengers» της Marvel.

O Κρίστιαν Μπέιλ δεν θα είναι ο Μπάτμαν στο «Justice League»
Ο Κρίστιαν Μπέιλ γυρίζει την πλάτη στον Μπάτμαν

H συζήτηση για το «Justice League», την ταινία που θα ενώσει τους υπερήρωες της DC Comics είχε ξεκινήσει ήδη με το τέλος της τριλογίας του «Σκοτεινού Ιππότη».

Τότε ο Κρίστοφερ Νόλαν δήλωνε πως ο Μπάτμαν έχει τελειώσει για τον ίδιο και ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε προλάβει να υποστηρίξει πως ταυτόχρονα τέλειωσε και η δική του θητεία στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ως αντικαταστάτης ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ (διαβάστε περισσότερα εδώ), πρωταγωνιστής και αυτός του σύμπαντος της τριλογίας του Νόλαν, αλλά και ξεκίνησαν και οι φήμες πως το «Justice League» θα είναι η αμέσως επόμενη ταινία μετά το τότε ακόμη σε προπαραγωγή «Man of Steel».

Μετά την έξοδο του «Man of Steel» στις αίθουσες (και την τεράστια - γιατί άραγε; - επιτυχία του), η συζήτηση γύρω από το «Justice League» πήρε άλλη τροπή, αφού ο Ζακ Σνάιντερ δήλωσε πως δεν μπορεί να δει μια τόσο γρήγορη μετάβαση στο σύμπαν της DC Comics, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και σίκουελ για τον Σούπερμαν, επιβεβαιώνοντας όσους είχαν προβλέψει πως η Warner δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί, αφού μπορεί να μαζέψει πολλά εκατομμύρια ακόμη από τις μεμονωμένες ταινίες των ηρώων που τελικά θα ενωθούν στο «Justice League».

2 Η Justice League εν δράσει

Ο Σκοτεινός Ιππότης θα είναι σίγουρα ένας από αυτούς, όπως επιβεβαίωσε και ο σεναριογράφος του «Man of Steel» Ντέιβιντ Γκόγιερ: «Θα ήταν παράλογο να υποστηρίξει κανείς πως η Warner δεν ελπίζει πως το "Man of Steel" θα είναι η αφετηρία για ένα σύμπαν που θα μοιράζονται οι ήρωες της DC Comics. Και ο Ζακ Σνάιντερ έχει δηλώσει πως ο Μπρους Γουέιν υπάρχει σε αυτό το σύμπαν. Απλά θα είναι ένας τελείως διαφορετικός Μπρους Γουέιν από αυτόν της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν.»

Για να μην δημιουργούνται όμως εκ νέου φήμες, ο Κρίστιαν Μπέιλ δήλωσε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly πως δεν θα επιστρέψει ως Μπάτμαν: «Ο Κριστοφερ Νόλαν έλεγε πάντα πως ήθελε να κάνει μια ταινία τη φορά. Και ξαφνικά κοιταχτήκαμε και συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε φτάσει στην τρίτη. Δεν ξέραμε πραγματικά πως θα φτάναμε εκεί μια μέρα, αλλά αν αυτός ήταν ο προορισμός αυτής της ιστορίας, τότε θα έπρεπε να είναι και το τέλος της. Ο Σκοτεινός Ιππότης είναι ένας πυρσός που πρέπει να μεταφέρεται από τον έναν ηθοποιό στον άλλον. Οπότε διασκεδάζω με την αναμονή του ποιος θα είναι ο επόμενος. Δεν συζητάω τίποτα για το "Justice League" και δεν έχω ιδέα αν τελικά θα γίνει ποτέ.»

Οπότε ετοιμαστείτε τους επόμενους μήνες για ακατάσχετη φημολογία περί του νέου Σκοτεινού Ιππότη, για να μην σας πούμε πως πριν φτάσουμε στο «Justice League» ενδέχεται να δούμε και καινούρια ταινία με τον Μπάτμαν...

Διαβάστε ακόμη: