Buzz

«Man of Steel»: Ακόμη δεν τον είδαμε, έχει και σίκουελ!

στα 10

Πριν ακόμη βγει στις αμερικάνικες αίθουσες, το «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ βλέπει να ετοιμάζεται το σίκουέλ του με τον ίδιο σκηνοθέτη, τον ίδιο σεναριογράφο και τον ίδιο παραγωγό, δηλαδή τον Κρίστοφερ Νόλαν.

«Man of Steel»: Ακόμη δεν τον είδαμε, έχει και σίκουελ!

Μπορεί οι κριτικές στην Αμερική για το «Man of Steel» να μην ήταν ενθουσιώδεις, αλλά ωστόσο ήταν τόσο καλές ώστε να πείσουν την ομάδα πίσω από το «Man of Steel» να επενδύσει σε ένα σίκουελ της ταινίας που ετοιμάζεται με πιο γρήγορους ρυθμούς και από αυτούς που πετάει ο Σούπερμαν...

Το σχέδιο είναι να επιστρέψει όλη η δημιουργική ομάδα της ταινίας, ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ, ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Γκόγιερ και ο παραγωγός Κρίστοφερ Νόλαν και το δεύτερο μέρος του «Man of Steel» να βγει στις αίθουσες πριν το πολυαναμενόμενο «Justice League» (το «Avengers» της DC Comics).

Οπως δήλωσε σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις του για την προώθηση του «Man of Steel», ο Σνάιντερ: «Κοιτάξτε... εντελώς υποθετικά, νιώθω πως ο κόσμος χρειάζεται τον Σούπερμαν να προχωρήσει λίγο ακόμη πιο μακριά πριν δούμε μια ταινία με την ομάδα των "Justice League". Οπως είχα πει και παλιότερα το να κάνουμε μια ταινία "Justice League" αμέσως μετά το "Man of Steel" θα ήταν σαν να κάναμε τους "Avengers" αμέσως μετά την πρώτη εμφάνιση του Τόνι Σταρκ. Είναι πολύ νωρίς ακόμη...».

Οπότε αναμένουμε και δεύτερο Σούπερμαν, αλλά και μια σειρά από νέους χαρακτήρες της DC Comics, που θα συστηθούν με τις ατομικές τους ταινίες πριν πρωταγωνιστήσουν όλοι μαζί στο «Justice League».

Το «Man of Steel» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου από τη Village Films. Μάθετε πώς μπορείτε να το δείτε πρώτοι εδώ.


Περισσότερο «Man of Steel»:

Tags: Man of Steel