Buzz

Πετάξτε στον αέρα σα… Σούπερμαν, με 6 λεπτά μουσικής του Χανς Ζίμερ για το «Man of Steel»

στα 10

Εχουμε κρυφακούσει από το τρέιλερ, έχουμε εμπεδώσει το «An Ideal of Hope», τώρα μαθαίνουμε περισσότερα για το ύφος της ταινίας, με 6 λεπτά μουσικού σκορ του Χανς Ζίμερ.

Πετάξτε στον αέρα σα… Σούπερμαν, με 6 λεπτά μουσικής του Χανς Ζίμερ για το «Man of Steel»

Μπορεί ο Ζακ Σνάιντερ, ο σκηνοθέτης του «Man of Steel», για πρώτη φορά να μη συνεργάζεται με τον μόνιμο μουσικό του Τάιλερ Μπέιτς («300», «Dawn of the Dead», «Watchmen», «Sucker Punch»), αλλά η υπογραφή του Χανς Ζίμερ στο soundtrack του «Man of Steel» αποτελεί από μόνη της υλικό προώθησης της ταινίας.

Μια και, μάλιστα, τα υλικά που κυκλοφορούν μέχρι τώρα μας δίνουν μια πολύ ελλιπή εικόνα του… τι θα δούμε, ο Χανς Ζίμερ φροντίζει να μας προετοιμάσει για το τι θα ακούσουμε!

Το soundtrack του «Man of Steel» θα κυκλοφορήσει σε απλή και deluxe έκδοση στις 11 Ιουνίου (λίγο πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, στις 14 Ιουνίου) και αποτελείται από 18 + 6 τραγούδια. Το amazon ήδη ελευθέρωσε 30 δευτερόλεπτα από το κάθε track και φιλότιμος fan ένωσε τα αποσπάσματα σ’ ένα 6λεπτο ηχητικό δείγμα που θα βρείτε παρακάτω. Ακούστε το προσεκτικά και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Το σίγουρο είναι ότι, για καλό ή για κακό, θα ξέρατε πως το έγραψε ο Ζίμερ, ακόμα κι αν δε γνωρίζατε την υπογραφή!

Περισσότερος «Man of Steel»