Buzz

«Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος...». Εμείς όμως ναι! Νέο τρέιλερ για το «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ!

στα 10

Το νέο τρέιλερ του «Man of Steel» που υπογράφει στη σκηνοθεσία ο Ζακ Σνάιντερ («300») και στην παραγωγή ο Κρίστοφερ Νόλαν έρχεται ακριβώς τη στιγμή που o πλανήτης (σινεμά) χρειάζεται έναν Σούπερμαν περισσότερο από ποτέ.

«Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος...». Εμείς όμως ναι! Νέο τρέιλερ για το «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ!

Δίνοντας έμφαση στη γέννηση του Σούπερμαν, στα παιδικά του χρόνια και στην απόφαση που πρέπει να πάρει αν μεγαλώνοντας θα γίνει αυτός που θα αλλάξει τον κόσμο, το νέο τρέιλερ του «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ έρχεται για να διαλύσει όλες τις αμφιβολίες που μπορεί να είχαν κάποιοι πως ο σκηνοθέτης του «Watchmen» και των «300» δεν θα έδινε το απαραίτητο - ανθρώπινο - βάθος στον Kλαρκ Κεντ.

Επικό όσο δεν παίρνει και εντυπωσιακό όσο δεν θα φανταζόταν ποτέ ο Κρίστοφερ Ριβ, το «Man of Steel» φέρει ευτυχώς τη σφραγίδα του Κρίστοφερ Νόλαν στην παραγωγή, πράγμα που δίνει ακόμη ένα εχέγγυο πως ο Σνάιντερ δεν θα αποδώσει την ιστορία μόνο με ειδικά εφέ και πλαστική φωτογραφία, αλλά και με ένα δυνατό υπόβαθρο για τον μεγαλύτερο σούπερ ήρωα της ιστορίας των κόμικς.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «Man of Steel», διαβάστε περισσότερα για την ταινία, δείτε παρακάτω το δεύτερο τρέιλερ και υπομονή μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Μέχρι τότε θα γνωρίζουμε περισσότερα...