Buzz

Δεν είναι πουλί. Δεν είναι αεροπλάνο, είναι η πρώτη προβολή του «Man of Steel»! Κερδίστε προσκλήσεις.

στα 10

Θέλετε να δείτε πρώτοι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού; Διαβάστε πιο κάτω το πως.

Flix Team
Δεν είναι πουλί. Δεν είναι αεροπλάνο, είναι η πρώτη προβολή του «Man of Steel»! Κερδίστε προσκλήσεις.

Το reboot του «Superman» με την υπογραφή του Ζακ Σνάιντερ και την εγγύηση του Κρίστοφερ Νόλαν στην παραγωγή, μοιάζει ικανό να κάνει για τον μάλλον ξεχασμένο υπερήρωα ότι έκανε το «Batman Begins» για τον Μπάτμαν, να τον φέρει και πάλι στο προσκήνιο και να τον γνωρίσει από την αρχή σε μια νέα γενιά θεατών.

To «Man of Steel», πιάνει την ιστορία από την αρχή: Ενα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.

Ο Χένρι Καβίλ είναι ο άνθρωπος από ατσάλι στη ταινία του Σνάιντερ, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Εϊμι Άνταμς, στο ρόλο της Λόις Λέιν, οι Κέβιν Κόστνερ και Νταιάν Λέιν, ως οι θετοί γονείς του Κλαρκ, Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ, ο Ράσελ Κρόου, στο ρόλο του Τζορ-Ελ, πραγματικού πατέρα του Κλαρκ και ο Μάικλ Σάνον, στον ρόλο του Στρατηγού Ζοντ, κλασικού κακού στο σύμπαν του Σούπερμαν.

Αν ανυπομονείτε, η Village Films και το flix.gr σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το φιλμ στην avant premiere που διοργανώνουν την Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 20:30 στα Village Cinemas @ The Mall. Κάντε comment ή share στη φωτογραφία της ταινίας στην σελίδα του flix.gr στο facebook και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει το πρωί της Δευτέρας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.


Tags: Man of Steel