Buzz

«Sticky: A (Self) Love Story»: Ο αυνανισμός τώρα δικαιώνεται!

στα 10

Το ντοκιμαντέρ του Νίκολας Τάνα προκαλεί το κοινό αίσθημα προσπαθώντας να διασκεδάσει όλες τις (κακές) φήμες γύρω από τον αυνανισμό.

«Sticky: A (Self) Love Story»: Ο αυνανισμός τώρα δικαιώνεται!

«Το να κάνω αυτήν την ταινία ήταν μια πραγματική πρόκληση. Μου πήρε σχεδόν μια δεκαετία... Είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα που μας επηρεάζει όλους, ειδικά τώρα που η τεχνολογία έχει θολώσει τα όρια ανάμεσα στο τι είναι σεξ και τι αυνανισμός. Σαν σκηνοθέτης, νιώθω πως τα περισσότερα ντοκιμαντέρ αυτήν την εποχή επαναλαμβάνουν τα ίδια θέματα. Αυτό δεν είναι ένα ακόμη ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή, αλλά για ένα θέμα που μας αγγίζει όλους.»

Εργο ζωής για τον Νίκολας Τάνα το «Sticky: A (Self) Love Story» αναλύει τη δαιμονοποίηση του αυνανισμού μέσα στους αιώνες και προσπαθεί να δικαιώσει κάτι που κάνουμε όλοι, αλλά λίγοι μιλάνε γι' αυτό. Επιστήμονες, ιερείς και ηθοποιοί (αναμεσά τους και η Τζανίν Γκαρόφαλο) μιλούν απενοχοποιημένα για αυτό που ο Γούντι Αλεν είχε κάποτε περιγράψει ως «κάνω σεξ με τον εαυτό μου» και αυτό που ένας ιερέας στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ θεωρεί απόλυτα φυσικό αφού «αν ο Θεός δεν ήθελε να αυνανιζόμαστε θα είχε κάνει τα χέρια μας πιο κοντά!».

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Sticky: A (Self) Love Story»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Sticky