Buzz

«Star Wars: The Force Awakens» στην ComicCon: reunion Χάρισον, Κάρι, Μαρκ και νέο, συγκλονιστικό οπτικό υλικό!

στα 10

Πέντε μήνες πριν την πολυανόμενη πρεμιέρα του «Star Wars: The Force Awakens», οι Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ και Χάρισον Φορντ εμφανίζονται στο Φεστιβάλ της Comic-Con και παρουσιάζουν το making of της ταινίας. Δείτε το και... ουρλιάξτε!

«Star Wars: The Force Awakens» στην ComicCon: reunion Χάρισον, Κάρι, Μαρκ και νέο, συγκλονιστικό οπτικό υλικό!

Σείστηκε το Σαν Ντιέγκο χθες, όταν οι Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ και Χάρισον Φορντ (στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημά του με το προσωπικό του αεροπλάνο) ανέβηκαν μαζί στο πάνελ του «Star Wars: The Force Awakens». Η παλιά φρουρά των ταινιών του Τζορτζ Λούκας στήριξε την νέα ταινία και την νέα ομάδα, απάντησε σε ερωτήσεις των φανατικών και παρουσίασε ένα νέο video reel από τα γυρίσματα της ταινίας - με συνεντεύξεις των συντελεστών και φρέσκο υλικό.

Διαβάστε περισσότερα: «Star Wars: The Force Awakens»: τα πρώτα πορτρέτα των ηρώων

'Star Wars' Comic-Con Panel 607 2

Τι κι αν ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς έχει προειδοποιήσει ότι δε θα δείξει νέο trailer πριν το φθινόπωρο; Το «ComiCon 2015 reel» ήταν υπέραρκετό για να ξεσηκώσει αλλαλαγμούς και χειροκροτήματα. «Νόμιζα ότι ίδρωσαν οι βολβοί των ματιών μου» έγραψε ένα φαν στο facebook.

To behind-the-scenes βίντεο μάς συστήνει το καστ στα γυρίσματα (εκτός από τους παλιούς, μάς μιλούν και οι νέοι: Οσκαρ Αϊζαακ, Τζον Μπογέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Λουπίτα Νιόνγκ'ο).

Θυμηθείτε: Chewbacca & Tζέι Τζέι Εϊμπραμς αναπαραστούν την κλασική σκηνή του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

'Star Wars' Comic-Con Panel main 607

'Star Wars' Comic-Con Panel 607

Διαβάστε ακόμα: Αλλάζουμε; συλλεκτικές κάρτες αποκαλύπτουν τους νέους ήρωες του «Star Wars: The Force Awakens»

Στην παρουσιάση της Comic Con αποκαλύφθηκαν μερικές ακόμα λεπτομέριες της πλοκής και των χαρακτήρων. Επιβεβαιώθηκε, για παράδειγμα ότι οι Ανταμ Ντράιβερ, Ντόμχαλ Γκλίσον και Γκουέντολιν Κρίστι ανήκουν στη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης. Παρόλο το ότι ξέραμε ότι ο Ντράιβερ ερμηνεύει έναν κακό αντιήρωα με το όνομα «Κάιλο Ρεν», μαθαίνουμε ότι η Κρίστι θα παίξει την «Κάπτεν Φάσμα», κι ότι ο Γκλίσον θα είναι ένας αρκετά διαβολικός χαρακτήρας επίσης. Ο σταρ του «Ex Machina» θα ερμηνεύσει τον «Στρατηγό Χαξ», ο οποίος ηγείται στη βάση του Starkiller - μία νέα τοποθεσία που αποτελεί φόρο τιμής στο αυθεντικό επίθετο του Λουκ Σκάιγουόκερ (στα «Star Wars» σενάρια).

Θυμηθείτε το συγκινητικό trailer: «Chewie, we' re home»: 2ο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

Eπιβεβαιώθηκε επίσης ότι στην ταινία θα δούμε και τον Σάιμον Πεγκ - ακόμα κι αν... δε δούμε ποτέ το πρόσωπό του, καθώς ο χαρακτήρας του δεν το επιτρέπει.

Το «Star Wars: The Force Awakens» θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.


Περισσότερο «Star Wars»: