Industry

Ο Τζέισον Σουόρτσμαν διασκευάζει τα «Μήλα» του Χρήστου Νίκου σε αμερικανική τηλεοπτική σειρά!

στα 10

Οι Τζέισον Σουόρτσμαν και Ιαν Ριντ αναλαμβάνουν τη διασκευή, οι Ζερόμ Ντουμπόζ και Κέιτ Μπλάνσετ την παραγωγή κι ο Χρήστος Νίκου τη σκηνοθεσία. Το μόνο που μένει είναι το «Apples» να αγοραστεί από την Apple TV.

Ο Τζέισον Σουόρτσμαν διασκευάζει τα «Μήλα» του Χρήστου Νίκου σε αμερικανική τηλεοπτική σειρά!

Ακόμα μία μεγάλη διεθνής επιτυχία για τον Χρήστο Νίκου: τα «Μήλα» αγοράστηκαν για να μετατραπούν σε τηλεοπτική σειρά για την αμερικανική τηλεόραση.

Διαβάστε την κριτική του Flix: για τα «Μήλα» του Χρήστου Νίκου

μήλα βραβείο φεστιβάλ 607

Και με τι ομάδα! Ο Τζέισον Σουόρτσμαν (o αγαπημένος πρωταγωνιστής του Γουές Αντερσον κι ανηψιός του Φράνσις Φορντ Κόπολα) και ο Ιαν Ριντ (συγγραφέας του «I'm Thinking of Ending Things» του Τσάρλι Κάουφμαν) θα διασκευάσουν το σενάριο (και θα παραμείνουν ως executive producers), ο Ζερόμ Ντουμπόζ (Sister) και η ομάδα της Κέιτ Μπλάνσετ (Dirty Pictures) αναλαμβάνουν την παραγωγή, ενώ ο ίδιος ο Χρήστος Νίκου παραμένει πίσω από την κάμερα στη σκηνοθεσία.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσα επεισόδια θα αποτελούν τη σειρά (αν κι υποπτευόμαστε ότι θα είναι mini series), αλλά ο φουτουριστικός, δυστοπικός κόσμος του Χρήστου Νίκου θα αναπτυχθεί για να εξερευνήσει κι άλλους ήρωες και μονοπάτια ιστοριών που στην ταινία απλώς αναφέρονται.

Μήλα χορος 607

Να θυμίσουμε ότι τα «Μήλα» αποτέλεσαν την πρεμιέρα του τμήματος «Ορίζοντες» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενώ ήταν και η επίσημη υποβολή της Ελλάδας για το Οσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.

Αυτή την εποχή ο Χρήστος Νίκου βρίσκεται στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του «Fingernails», με πρωταγωνιστές την Τζέσι Μπάκλεϊ («I'm Thinking of Ending Things», «Wild Rose», «Beast») τον Ριζ Αχμέντ («Sound of Metal») και τον Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ («The Bear»)

Kαλή επιτυχία σε όλα!

Διαβάστε περισσότερα:

μήλα αφίσα