Buzz

H Σκάρλετ Τζοχάνσον συνεχίζει την συνεργασία της με τη Marvel με ένα άλλο άκρως απόρρητο πρότζεκτ

στα 10

Τελικά η πρόσφατη διαμάχη που είχε η Τζοχάνσον με την Disney κατάφερε να κάνει την σχέση τους ακόμα πιο δυνατή.

H Σκάρλετ Τζοχάνσον συνεχίζει την συνεργασία της με τη Marvel με ένα άλλο άκρως απόρρητο πρότζεκτ

Πριν λίγους μήνες όλη η βιομηχανία του Χόλιγουντ βρίσκονταν στο πόδι μετά και την, πρωτοφανή, μήνυση που έκανε η Σκάρλετ Τζοχάνσον στην Disney όταν το στούντιο αθέτησε του όρους του συμβολαίου της όταν αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την ταινία αποκλειστικά στις αίθουσες. Και μπορεί οι δυο τους να κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους εκτός δικαστηρίων με μια νέα συμφωνία, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως αυτό σήμαινε και το πως η Τζοχάνσον δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδουλέψει για την Disney και τη Marvel. Αλλά, προφανώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter η Τζοχάνσον περιέγραψε την εμπειρία της αυτή ως αρκετά αγχώδης. «Ηταν μια πολύ σουρεαλιστική εποχή γιατί, φυσικά, η ταινία είχε βγει και είχε τεράστια επιτυχία και αυτό ήταν μια μεγάλη γιορτή. Εκανα ένα μωρό και αυτό ήταν προφανώς κάτι που άλλαξε τη ζωή, εκπληκτικό, εορταστικό. Κατά κάποιον τρόπο, αυτό με ενθουσίασε στην πολύ αβέβαιη, αγχωτική περίοδο. Αισθάνομαι ως επί το πλείστων πολύ τυχερή που κανείς δεν θα χρειαστεί να περάσει αυτό που πέρασα εγώ και ότι έχει, νομίζω, θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία και ελπίζω στη ζωή των καλλιτεχνών», δήλωσε η Τζοχάνσον.

Διαβάστε ακόμα: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δηλώνει πως η αποχώρησή της από το MCU είναι μια γλυκόπικρη εμπειρία

black widow

Και επιβεβαίωσε πως όλο αυτό είχε θετικό αντίκτυπο όχι μόνο για την βιομηχανία αλλά και για την ίδια. «Πέρασα μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου δουλεύοντας και στα δύο αυτά στούντιο. Νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένη που συνεχίζω τη δουλειά μου με τη Disney και την οικογένειά μου από τη Marvel».

Το ίδιο φαίνεται πως επιβεβαίωσε και ο Κέβιν Φάιγκι, ο οποίος βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στα 35α βραβεία American Cinematheque τα οποία τίμησαν την Σκάρλετ Τζοχάνσον ως «μια εξαιρετική καλλιτέχνης που αυτή τη στιγμή συμβάλλει σημαντικά στην τέχνη του σινεμά». Επιβραβεύοντας την καριέρα της Τζοχάνσον, ο Φάιγκι είπε πως συνεργάζονται μαζί σε ένα μυστικό πρότζεκτ για τη Marvel. «Ηδη συνεργαζόμαστε με τη Σκάρλετ σε ένα άλλο άκρως απόρρητο πρότζεκτ των Marvel Studios που δεν σχετίζεται με τη “Black Widow”, μαζί με αυτήν ως παραγωγό. Η Σκάρλετ είναι μια από τις πιο ταλαντούχες, ευέλικτες και αγαπημένες ηθοποιούς της εποχής μας. Ήταν πραγματικά χαρά να συνεργαστώ με κάποιον του βεληνεκούς της. Από εκείνες τις επικές στιγμές που προετοιμαζόσουν για την μάχη στο διάδρομο στο “Iron Man 2”, μέχρι την παγκόσμια περιοδεία Τύπου στο “Avengers: Endgame” αλλά και την συνεργασία μαζί σου ως παραγωγός στο “Black Widow”, η συνεργασία μαζί σου, Σκάρλετ, ήταν πραγματικά μια από τις πιο αξέχαστες και ανταποδοτικές συνεργασίες της καριέρας μου. Σε ευχαριστώ για όλα, συγχαρητήρια, είσαι φυσικά μια πραγματική υπερηρωίδα». Δείτε ένα βίντεο με τη δήλωση αυτή παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δηλώνει δυσαρεστημένη με την υπερ-σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο «Iron Man 2»

Τι μπορεί να είναι αυτό το πρότζεκτ; Ισως μια σειρά βασισμένη στον χαρακτήρα της Γιελένα Μπέλοβα της Φλόρενς Πιου, ίσως μια ταινία με μόνο γυναίκες υπερηρωίδες, κάτι που υπάρχει στο τραπέζι της Marvel εδώ και καιρό, ή ίσως κάτι τελείως διαφορετικό. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να το δούμε.