Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δηλώνει πως η αποχώρησή της από το MCU είναι μια γλυκόπικρη εμπειρία

στα 10

Αλλά τουλάχιστον χαίρεται που αποχωρεί δυναμικά με μια τόσα καλή ταινία.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δηλώνει πως η αποχώρησή της από το MCU είναι μια γλυκόπικρη εμπειρία

Για πάνω από μια δεκαετία το όνομα της Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι συνδεδεμένο με εκείνο της Νατάσα Ρόμανοφ (aka Black Widow). Η Τζοχάνσον έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Iron Man 2», μια εισαγωγή που η ίδια πλέον θεωρεί πως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, πολύ πριν οι Κρις Εβανς, Μαρκ Ράφαλο, Τζέρεμι Ρένερ και οι υπόλοιποι Εκδικητές κάνουν την εμφάνισή τους.

Η ταινία «Black Widow» θα είναι και το κύκνειο άσμα της Τζοχάνσον, αλλά μάλλον όχι και του ίδιου του χαρακτήρα, στο MCU οπότε είναι λογικό για την ίδια να μιλάει με τα καλύτερα λόγια την οικογένεια της Marvel αλλά και να έχει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα για να την αποχώρησή της.

Διαβάστε ακόμα: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δηλώνει δυσαρεστημένη με την υπερ-σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο «Iron Man 2»

black widow 607

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια υπέροχη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel. Θα μου λείψει που δεν θα του βλέπω κάθε 18 μήνες ή δυο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που ανυπομονούσα πάντα να έρθουν. Αλλά αισθάνομαι αρκετά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ δυναμικά. Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι… όπως είπα, είναι γλυκόπικρο», εξήγησε η Τζοχάνσον μιλώντας στο Good Morning America.

Πάντως θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε κι εμείς το δικό μας αντίο στην Black Widow της Τζοχάνσον όταν η ταινία της βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουλίου.