Buzz

Πώς το MCU θα κρατήσει το όνομα της «Μαύρης Χήρας» ζωντανό;

στα 10

Αν και οι φανς μάλλον ήδη γνωρίζουν το πώς, η σκηνοθέτης της ταινίας, Κέιτ Σόρτλαντ, φαίνεται να τον επιβεβαιώνει.

Πώς το MCU θα κρατήσει το όνομα της «Μαύρης Χήρας» ζωντανό;

Καθώς περιμένουμε υπομονετικά την πρεμιέρα της «Μαύρης Χήρας» με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Τζοχάνσον, η οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί αρκετούς μήνες μετά λόγω της πανδημίας, από τον Μάιο στον Νοέμβριο, και θα σηματοδοτεί έτσι επιτέλους την έναρξη της Τέταρτης Φάσης του MCU, κυκλοφόρησαν φήμες που περιγράφουν μια σημαντική λεπτομέρεια από την πλοκή της ταινίας.

Προσοχή ακολουθούν κάποιες λεπτομέρειες από την ταινία τις οποίες κάποιοι δεν θα ήθελαν να γνωρίζουν όπου ίσως παραπέμπουν σε spoilers. Συνεχίστε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη.

black widow 607

Από τα πρώτα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν πολλοί άρχισαν να πιστεύουν πως στην ταινία αυτή η Νατάσα Ρόμανοφ της Τζοχάνσον θα παραδώσει το όνομα της Μαύρης Χήρας στην Γιελένα Μπελόβα, την οποία ερμηνεύει η Φλόρενς Πιου, κάτι που έχει γίνει ήδη στα κόμικς, έτσι ώστε να την αντικαταστήσει στις επόμενες ταινίας, μιας και η Νατάσα έχει θυσιαστεί στο «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Κάτι που από ότι φαίνεται να επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, και η σκηνοθέτης της ταινίας Κέιτ Σόρτλαντ. Μιλώντας στο περιοδικό Empire η ίδια δήλωσε πως «[ο Κέβιν Φάιγκι] κατάλαβε πως το κοινό θα περιμένει μια origin ιστορία και γι’ αυτό, φυσικά, ακολουθήσαμε αντίθετη πορεία. Και δεν γνωρίζαμε πόσο υπέροχη θα ήταν η Φλόρενς Πιού. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν υπέροχη αλλά δεν γνωρίζαμε το πόσο υπέροχη. Η Σκάρλετ ήταν τόσο ευγενική που έλεγε πως ‘α, της παραδίδω την σκυτάλη’. Ετσι θα προωθήσουμε μια ακόμα γυναικεία ιστορία.»

Διαβάστε ακόμα: H Marvel αντικατέστησε τον Αλεξάντρ Ντεσπλά με τον Λορν Μπαλφ ως συνθέτη της ταινίας «Black Widow»

black widow 607

Ακόμα ανέφερε το πως η ταινία θα ασχοληθεί και με τον θάνατο της Νατάσας, λέγοντας πως «στην Τελευταία Πράξη, οι φανς είχαν στεναχωρηθεί που η Νατάσα δεν είχε κάποιο είδος κηδείας. Η Σκάρλετ, όταν της το ανέφερα, είπε πως η Νατάσα δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά κλειστή ως χαρακτήρας, και οι υπόλοιποι δεν την γνωρίζουν τόσο καλά. Οπότε αυτό που κάναμε στην ταινία ήταν να αφήσουμε το τέλος να είναι η θλίψη που ένιωσαν κάποια συγκεκριμένα άτομα, αντί για ένα μεγάλο δημόσιο ξέσπασμα. Νομίζω πως είναι το πιο κατάλληλο πράγμα για εκείνη.»

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε το τι θα κάνει η Πιού με τον ρόλο αυτόν. Οσο αφορά για το εάν θα είναι άξια να φορέσει την στολή της Μαύρης Χήρας, αντικαθιστώντας έτσι την Τζοχάνσον, νομίζω πως δεν χρειάζεται καν να το αποδείξει. Η «Μαύρη Χήρα» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: O Αντονι - Falcon - Μακί ασκεί την δική του κριτική στις ταινίες της Marvel

black widow 607