Buzz

Το άχρηστο και ακαταμάχητο βίντεο της μέρας: ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς μαθαίνει βαλς

στα 10

O πρωταγωνιστής του «La La Land» κι ένας από τους πιο γοητευτικούς σταρ της γενιάς μας μπορεί να μας διδάξει ό,τι θέλει. Δείτε το βίντεο που δείχνει στον Τζίμι Κίμελ πώς να χορεύει βαλς.

Το άχρηστο και ακαταμάχητο βίντεο της μέρας: ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς μαθαίνει βαλς

Το «La La Land», η νέα ταινία του ανερχόμενου Ντέιμιεν Σαζέλ και η πρώτη του μετά το πολυβραβευμένο «Χωρίς Μέτρο» («Whiplash»), έχει ήδη αναδειχθεί σε μια από τις πιο αναμενόμενες, μεγάλες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της νέας κινηματογραφικής σεζόν. Προκάλεσε ενθουσιώδεις αντιδράσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου πρωτοπροβλήθηκε (και όπου η Εμα Στόουν απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας), κέρδισε το πολυπόθητο Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Τορόντο, αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές παντού και βαδίζει με φόρα ολοταχώς προς τα επερχόμενα Οσκαρ.

Δείτε κι αυτό: O Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εμα Στόουν άφησαν για πάντα το σημάδι τους στο Χόλιγουντ!

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στην Αμερική (στην Ελλάδα θα τη δούμε στις 22 Δεκεμβρίου) οι δύο πρωταγωνιστές γυρίζουν τις τηλεοπτικές εκπομπές για το promotion της. Και δεν παραπονιόμαστε. Είναι τόσο υπέροχοι και χαριτωμένοι.

Ryan Gosling Jimmy Kimmel waltz 607

Ο Ράιν Γκόσλινγκ χθες ήταν καλεσμένος στο Jimmy Kimmel Live! και ο παρουσιαστής επέμενε να του δείξει τι του έχει μείνει από την χορευτική προετοιμασία που έπρεπε να κάνει για να πρωταγωνιστήσει στο σύγχρονο, αλλά τόσο παλιομοδίτικα μαγικό, χολιγουντιανό μιούζικαλ.

Κάπως έτσι ο Γκόσλινγκ σηκώθηκε, κατεύθυνε την ορχήστρα και διόρθωσε αυστηρά τη στάση, την κίνηση ακόμα και το .. βλέμμα του παρτενέρ του - καταδιασκεδάζοντας φυσικά κάθε στιγμή αυτού του αυθόρμητου μαθήματος βαλς.

Διαβάστε ακόμη: Εμα Στόουν, είσαι το la la land στη ζωή μας!

Δείτε το βίντεο (και κρατήστε την πλάτη σας ίσια για να ξέρει ο Ράιν που να σας πιάσει)

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: