Buzz

Η Εμα Στόουν τραγουδά για τις πονεμένες καρδιές στο νέο τρέιλερ του «La La Land»

στα 10

Ο αμετανόητος ρομαντισμός χτυπάει και πάλι κόκκινο στο νέο τρέιλερ της ταινίας του Ντάμιεν Σαζέλ, με την Εμα Στόουν να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο σάουντρακ.

Flix Team
Η Εμα Στόουν τραγουδά για τις πονεμένες καρδιές στο νέο τρέιλερ του «La La Land»

Η καινούργια ταινία του ανερχόμενου Ντάμιεν Σαζέλ, η πρώτη του μετά το πολυβραβευμένο «Whiplash», θα ανοίξει σε μία περίπου εβδομάδα το Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ ταυτόχρονα θα διεκδικήσει τον Χρυσό Λέοντα στο διαγωνιστικό τμήμα της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στο ενδιάμεσο, όμως, έχει βαλθεί να κάνει τα μάτια μας να ανοίξουν διάπλατα και τα χείλη μας να σχηματίσουν ένα πλατύ χαμόγελο μέσα από τις υπέροχες τεχνικολόρ εικόνες του, τη μαγική του ατμόσφαιρα και τον αμετανόητο ρομαντισμό του, που ξεχειλίζουν από τα τρέιλερ που αποκαλύπτονται σταδιακά.

Διαβάστε ακόμη: Φεστιβάλ Βενετίας 2016. Από το «La La Land» ως το «Voyage of Time»

La La Land 607

Τοποθετημένο στο σήμερα, αλλά με τις αναφορές του να πηγαίνουν πίσω στα μουσικοχορευτικά φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ, το «La La Land» θέλει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο ενός τζαζ πιανίστα που ερωτεύεται την Εμα Στόουν, μια ανερχόμενη ηθοποιό, μόνο που η επιτυχία που και οι δυο τους θα γνωρίσουν σύντομα θα φέρει εμπόδια στη σχέση τους.

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το νέο τρέιλερ όπου η Εμα Στόουν τραγουδά για τις πονεμένες καρδιές.


Κι εδώ μπορείτε να δείτε το προηγούμενο τρέιλερ, αυτή τη φορά με τη βαθιά φωνή του Ράιαν Γκόσλινγκ ως μουσική υπόκρουση.


Διαβάστε ακόμη:

La La Land poster 607