Buzz

Ποιος είναι ο πιο μεγάλος θαυμαστής του «La La Land» (και διέκοψε τη δική του συνέντευξη για να το διαφημίσει;)

στα 10

Διέκοψε τη δική του συνέντευξη Τύπου στο φεστιβάλ του Telluride για να υποκλιθεί στη μαγεία του «La La Land» του Ντέμιαν Σαζέλ. Ποιος είναι;

Ποιος είναι ο πιο μεγάλος θαυμαστής του «La La Land» (και διέκοψε τη δική του συνέντευξη για να το διαφημίσει;)

Ο Τομ Χανκς. Ο πρωταγωνιστής του «Sully», της νέας (και για πολλούς καλύτερης των τελευταίων χρόνων) ταινίας του Κλιντ Ιστγουντ, σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της πρεμιέρας στο φεστιβάλ του Telluride και να πλέξει ένα ακομπλεξάριστο εγκώμιο στο «La La Land» του Ντέμιαν Σαζέλ.

Διαβάστε επίσης: Βενετία 2016: Χειροκροτήματα για το «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ

«Στη Warner Bros. θα ενθουσιαστούν μαζί μου που προμοτάρω άλλη κι όχι τη δική μου ταινία, έτσι;»

«Αλλά όλοι μας, επαγγελματίες και κοινό, βλέπουμε ταινίες με τον ίδιο τρόπο και την ίδια λαχτάρα: να δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Ποιος από εσάς ήταν στην προβολή του ''La La Land'' χθες; Οταν βλέπεις κάτι τόσο φρέσκο, τόσο καινοτόμο, κάτι που ξεπέρασε και τη φαντασία σου, ευχαριστείς το Θεό!»

La La Land 607

Δείτε κι αυτό: Η Εμα Στόουν τραγουδά για τις πονεμένες καρδιές στο νέο τρέιλερ του «La La Land»

«Και είναι αστείο! Νομίζω ότι το ''La La Land'' είναι ο ορισμός του ''αναθέματος'' για τα στούντιο: είναι μιούζικαλ, δεν έχει γίνει διάσημο στο Μπρόντγουεϊ, δεν είναι ριμέικ, κανείς δεν ξέρει τα τραγούδια...»

«Μία τέτοια ταινία θα είναι ένα μεγάλο πείραμα για το κοινό και τα στούντιο. Δεν πέφτει σε καμία κατηγορία. Δεν υπάρχει προηγούμενη, ω και τα στούντιο τρέμουν να μην έχουν κάπου να πατήσουν - για αυτό έχουμε πήξει στα ριμέικ. Δεν είναι ριμέικ, δεν είναι σίκουελ.»

«Ομως αν δεν αγκαλιάσουν οι θεατές κάτι τόσο υπέροχο, καλύτερα να καταστραφούμε. Είμαστε καταδικασμένοι!»

La la land GIF

«Καταλαβαίνω το ότι δουλεύουμε σε μία βιομηχανία. Καταννοώ τα κόστη και τους κανόνες της δουλειέας. Ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Ομως, πρέπει να υπάρχει πάντα και το περιθώριο για κάτι ολοκαίνουργιο, κάτι απρόβλεπτο, κάτι που θα εκπλήξει το κοινό. Αλλιώς γιατί φτιάχνουμε σινεμά, γιατί πάμε στο σινεμά; Παρά για να ταξιδέψουμε σε κόσμους που δεν έχουμε ξαναπάει;»

Πες τα, Τομ!

Διαβάστε περισσότερα: