Buzz

Ο Κλιντ Ιστγουντ καθοδηγεί τον Τομ Χανκς στο νέο τρέιλερ του «Sully»

στα 10

Το καινούργιο τρέιλερ μάς αποκαλύπτει εικόνες από τα παρασκήνια της ταινίας και την αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τον Κλιντ Ιστγουντ.

Ο Κλιντ Ιστγουντ καθοδηγεί τον Τομ Χανκς στο νέο τρέιλερ του «Sully»

Το «Sully» του Κλιντ Ιστγουντ είναι βασισμένο στο βιβλίο που έγραψε ο Τσέσλεϊ «Σάλι» Σάλενμπεργκερ μαζί με τον Τζέφρι Ζάσλοου, με τίτλο «Highest Duty: My Search for What Really Matters», και το οποίο αφηγείται μια πράξη ηρωισμού που θα έμενε στην ιστορία, αλλά θα προκαλούσε και μια ολόκληρη συζήτηση γύρω από την ανθρώπινη... αλαζονία.

O Σάλενμπεργκερ ήταν ο πιλότος που όταν, τον Ιανουάριο του 2009, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο ΛαΓκάρντια της Νέας Υόρκης, το αεροπλάνο του προσέκρουσε σ' ένα σμήνος χήνες κι έπαθε μοιραίες βλάβες, κατάφερε να το προσγειώσει στον ποταμό Χάντσον, διασώζοντας και τους 155 επιβάτες και το πλήρωμα. Ο Σάλενμπεργκερ ανακηρύχθηκε σε Αμερικανό ήρωα, το επίτευγμά του επονομάστηκε «το θαύμα του Χάντσον» και ο ίδιος κατάφερε να υπερβεί την αρνητική κριτική συναδέλφων του που έσπευσαν ν' αμαυρώσουν τη φήμη του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κλιντ Ιστγουντ κατά της πολιτικής ορθότητας, υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ποτέ χωρίς τον γιο του!

Sully 607 Ο Κλιντ Ιστγουντ με τον Τομ Χανκς στα γυρίσματα του «Sully»

Μαζί με τον Τομ Χανκς - που χτυπάει υποψηφιότητα για Οσκαρ ήδη από το τρέιλερ, πρωταγωνιστούν η Λόρα Λίνεϊ, ο Ααρον Εκχαρτ, η Αννα Γκαν και ο Τζέρι Φεράρα, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνιικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.


Δείτε και διαβάστε ακόμη:

Sully poster 607

Sully Poster 607