Buzz

Πώς να μη really really really really like τον Τομ Χανκς μετά από αυτό;

στα 10

Αυτό που γνωρίζουν οι γείτονές του από το Μαλιμπού μέχρι την Αντίπαρο, το διαπιστώνουμε κι όλοι εμείς ξανά: ο Τομ Χανκς είναι τόσο καλό παιδί όσο είναι και cool! Δείτε τον να πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του «I Really Like You» της Carly Rae Jepsen.

Πώς να μη really really really really like τον Τομ Χανκς μετά από αυτό;

Ηταν, είναι και θα είναι ο πιο προσιτός χολιγουντιανός σταρ, ένας ακομπλεξάριστος οσκαρικός ηθοποιός, ένας γνήσιος κωμικός. Ο Τομ Χανκς πολλές φορές έχει απασχολήσει τα media με απρόσμενες κινήσεις του, που δεν έχουν να κάνουν με τη χολιγουντιανή βιομηχανία, ούτε την δουλειά του ακριβώς. Εχουν να κάνουν με το πώς ο ίδιος χρησιμοποιεί το twitter του για να επικοινωνήσει, ή βγάζει φωτογραφίες στο δρόμο για να αυτοσαρκαστεί ή διασχίζει κολυμπώντας μαζί με τους κατοίκος της Πάρου την απόσταση μέχρι την Αντίπαρο - για να νιώσει κομμάτι της παράδοσης. Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται «αμερικανιές» και γλυκανάλατα και ξενέρωτα (κάποτε το πιστεύαμε κι εμείς), όμως αν τύχει να τον συναντήσετε ποτέ από κοντά, βάζουμε στοίχημα πώς θα τον ερωτευθείτε.

Διαβάστε ακόμα: Εσείς κατεβάσατε το app του Τομ Χανκς;

Αυτή την πηγαία ζεστασιά και γοητεία, αυτή την ακομπλεξάριστη τάση για χαβαλέ κι αυτό το κωμικό timing και ταλέντο βγάζει στο νέο τραγούδι της Carly Rae Jepsen (ξέρετε ποια είναι: η ποπ μανία του «Call me Maybe») σε μία αναπάντεχη συνεργασία που τον θέλει πρωταγωνιστή ενός βίντεο που αγαπά όλο τον κόσμο και όλος ο κόσμος really really really really like τον Τομ Χανκς. Μάλιστα η ανθρωπιά του βίντεο, όπως ομολογεί η Jepsen είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν των ταινιών του Γουές Αντερσον.

Διαβάστε ακόμα: Ο performer Τομ Χανκς είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος Αμερικανός ηθοποιός!

Δείτε τον Τομ Χάνκς να χορεύει σαν να μην τον βλέπει κανείς (ναι, μαζί του και ο Τζάστιν Μπίμπερ) και χαμογελάστε. Είναι ακόμα, στα 59 του χρόνια, ίδιος όπως τότε στο «Big». Tι σημασία έχουν μερικές ρυτίδες ή λίγα κιλά ή κάποια παραπάνω χρόνια;

We really really really really like him!

.

Διαβάστε ακόμα: