Buzz

Συγγνώμη αλλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεν πιστεύει πως η τηλεοπτική σειρά «Alien» θα είναι το ίδιο καλή με την ταινία του

στα 10

Η σειρά ετοιμάζεται για λογαριασμό του καναλιού FX, με τον Νόα Χόλεϊ στην σκηνοθεσία και το σενάριο και τον Ρίντλεϊ Σκοτ ως παραγωγό.

Συγγνώμη αλλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεν πιστεύει πως η τηλεοπτική σειρά «Alien» θα είναι το ίδιο καλή με την ταινία του

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ακόμα και στα 83 του χρόνια δείχνει να είναι αρκετά δραστήριος. Ηδη η νέα του ταινία «Η Τελευταία Μονομαχία» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, με το «House of Gucci» να ακολουθεί μέσα στον Νοέμβριο, αλλά ήδη έχει ασχοληθεί και με αρκετές παραγωγές, κυρίως στην τηλεόραση, όπως τα «Taboo», «The Terror» και «Raised by Wolves».

Μια από τις επερχόμενες παραγωγές του θα τον μεταφέρει ξανά στον κόσμο του «Alien» στην οποία θα συνεργαστεί με τον Νόα Χόλεϊ για λογαριασμό του καναλιού FX. Μιλώντας στον The Independent ο Σκοτ ρωτήθηκε φυσικά για τη νέα αυτή σειρά και μπορεί να μην αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες αλλά ξέρει πολύ καλά, και θέλει και εμείς να το γνωρίζουμε, πως δεν πρόκειται να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη του ταινία. «[Η τηλεοπτική σειρά “Alien”] δεν θα είναι τόσο καλή όσο η πρώτη ταινία. Μόνο αυτό θα πω», δήλωσε χωρίς να μασάει το λόγια του ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε εδώ: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ λέει πως το σενάριο του σίκουελ του «Μονομάχου» ήδη έχει ξεκινήσει να γράφεται

Alien 607

Να θυμίσουμε πως ο Σκοτ είχε «σκοτώσει» το πρότζεκτ του Νιλ Μπλόμκαμπ για το «Alien 5» μιας και φοβόταν πως έτσι θα συναγωνίζονταν τις ταινίες «Prometheus» που είχαν μόλις τότε κυκλοφορήσει. Βέβαια ο ίδιος ανέφερε πέρσι πως έχει ήδη στα χέρια του ένα πρώτο treatment 50 σελίδων του επόμενου «Alien» που ακολουθεί την ιστορία της Ρίπλεϊ χωρίς όμως να υπάρχουν ως τώρα κάποιες παραπάνω πληροφορίες.

Παρόλο που το «Alien» ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβασή του στη μικρή οθόνη ο ίδιος ακόμα πιστεύει στην δύναμη του σινεμά. «Η ταινίες θα είναι πάντα πιο δυνατές στον κινηματογράφο », εξήγησε ο Σκοτ στην συνέντευξή αυτή. «Δεν πρέπει ποτέ να φύγει. Δεν πρέπει να επιτρέπεται να φύγει.»