Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ λέει πως το σενάριο του σίκουελ του «Μονομάχου» ήδη έχει ξεκινήσει να γράφεται

στα 10

Και μάλιστα πως θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της αμέσως μετά την ταινία του για το Ναπολέοντα.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ λέει πως το σενάριο του σίκουελ του «Μονομάχου» ήδη έχει ξεκινήσει να γράφεται

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται πως έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα. Οχι μόνο μετά ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της «Τελευταίας Μονομαχίας» τον Οκτώβριο και αμέσως μετά για το «House of Gucci» το Νοέμβριο, αλλά και ετοιμάζει τη νέα του ταινία για τον Ναπολέοντα με τίτλο «Kitbag» και πρωταγωνιστή τον Xoακίν Φίνιξ. Αλλά μετά τι;

Μιλώντας στο περιοδικό Empire για τις επερχόμενες ταινίες του, ο Ρίντλεϊ Σκοτ δήλωσε πως το σίκουελ του «Μονομάχου», μια ταινία που συζητιόνταν αρκετά τα τελευταία χρόνια. «Ηδη έχω βάλει να ξεκινήσουν να γράφουν το [επόμενο] “Gladiator”. Οπότε μόλις τελειώσω με το “Kitbag” είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε [τα γυρίσματα].»

Διαβάστε ακόμα: Η συνέχεια του «Μονομάχου» προχωράει μπροστά

gladiator sequel 607

Ο Σκοτ ήθελε εδώ και αρκετό καιρό να επιστρέψει στην Αρχαία Ρώμη και στον κόσμο του «Μονομάχου» με ένα σίκουελ, αλλά μιας και ο χαρακτήρας του Ράσελ Κρόου, ο Μάξιμους, πεθαίνει στο τέλος, έπρεπε να βρει τον τρόπο να συνεχίσει την ιστορία. Και μάλλον τον βρήκε στο πρόσωπο του Λούσιους, του γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν) και ανιψιού του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ). Αρχικά, η συγκεκριμένη ιδέα είχε απορριφθεί από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά απ' ότι φαίνεται τώρα είπε το ναι, με την Paramount και την Universal στη χρηματοδότηση και παραγωγή της ταινίας.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο «Μονομάχος» είχε κερδίσει 5 βραβεία Οσκαρ (ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας) και το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι τελικά τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η διαδικασία παραγωγής της νέας ταινίας κι αν θα ακολουθήσει την πετυχημένη πορεία της αρχικής.