Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει να επιστρέψει στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με ένα σίκουελ του «Gladiator»

στα 10

Αλλά μόνο αν επιστρέψει και ο Ράσελ Κρόου.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει να επιστρέψει στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με ένα σίκουελ του «Gladiator»

Και μπορεί τα μάτια του κόσμου να έχουν στραφεί στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ που έγινε χτες στο κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας, αρκετοί ήταν και αυτοί που βρέθηκαν σε μια ειδική προβολή της ταινίας «Alien» του 1979 με παρουσία του σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ, προωθώντας ταυτόχρονα και την ταινία «Alien: Covenant» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Εκεί, ανάμεσα σε άλλα, ρωτήθηκε για τις φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό για μια συνέχεια της ταινίας «Gladiator», η οποία το 2001 κέρδισε 5 Οσκαρς (ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας). Παρόλο που ο χαρακτήρας του Ράσελ Κρόου, ο Μάξιμους, πεθαίνει στο τέλος, ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει τρόπο να τον επαναφέρει στην ζωή, λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μόνο αν και ο Ράσελ Κρόου το επιθυμεί.

Διαβάστε ακόμα: «Meet Walter»: Γνωρίστε έναν εξελιγμένο Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο πρόμο του «Alien: Covenant»

gladiator

Πιο συγκεκριμένα είπε: «ξέρω πως να τον φέρω πίσω [τον Μάξιμους]. Είχα την ίδια ακριβώς κουβέντα και με το στούντιο τις προάλλες, λέγοντάς μου “μα αφού είναι νεκρός”. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος να τον φέρω πίσω. Αν θα γίνει ποτέ ή όχι δεν το γνωρίζω. Το «Gladiator» ήταν μια ταινία του 2000 και ο Ράσελ έχει αλλάξει από τότε. Κάνει κάτι άλλο αυτή την στιγμή, αλλά προσπαθώ να τον φέρω πίσω.»

Ο ίδιος ο Κρόου είχε προτείνει στον Νικ Κέιβ το 2009 να γράψει ένα σενάριο για την συνέχεια του «Gladiator» το οποίο θα ακολουθεί τον Μάξιμους κατά την διάρκεια της μετά θάνατον ζωής του. Δεν είναι γνωστό αν αυτό το σενάριο θα χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον Σκοτ.

Διαβάστε ακόμα: