Buzz

«Meet Walter»: Γνωρίστε έναν εξελιγμένο Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο πρόμο του «Alien: Covenant»

στα 10

Ενα καινούργιο βίντεο μάς συστήνει τον Γουόλτερ, το τελευταίας τεχνολογίας μοντέλο ανδροειδούς που υποδύεται ο Μάικλ Φασμπέντερ στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

«Meet Walter»: Γνωρίστε έναν εξελιγμένο Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο πρόμο του «Alien: Covenant»

Το ρομπότ Ντέιβιντ του Μάικλ Φασμπέντερ και η ιδιόμορφη ηθική του ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία στον άνισο «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ - και θα τον ξανασυναντήσουμε σύντομα στο «Alien: Covenant».

Στη νέα ταινία, ωστόσο, ο Φασμπέντερ δεν θα υποδύεται μόνο τον Ντέιβιντ, αλλά και τον Γουόλτερ, ένα ακόμα πιο εξελιγμένο μοντέλο ανδροειδούς που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την πιο πρόσφατη «συνθετική δημιουργία της Weyland-Yutani», προορισμένο να υπηρετεί και σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις του κατόχου του.

Διαβάστε ακόμα: Στο νέο τρέιλερ του «Alien: Covenant» δεν προλαβαίνεις ούτε να τρέξεις να κρυφτείς!

Σκηνοθετημένο από τον γιο του Ρίντλεϊ Σκοτ, Λουκ Σκοτ, ο οποίος υπέγραψε και τον πρόλογο του «Alien: Conevant» που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, το «Meet Walter» αναλαμβάνει να μας συστήσει αυτόν τον νέο χαρακτήρα, παρουσιάζοντας τη δημιουργία του σαν ένα ελαφρώς ανατριχιαστικό διαφημιστικό σποτ.

Το «Alien: Conevant» θα προσγειωθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2017. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα

Alien: Covenant 607

alien covenant poster 607