Buzz

Στο διάστημα, κανείς δεν σου εύχεται καλά Χριστούγεννα! Επιτέλους, πρώτο τρέιλερ για το «Alien: Covenant»

στα 10

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μάς κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο, το πρώτο τρέιλερ του «Alien: Covenant». Και μοιάζει υπέροχα τρομακτικό!

Flix Team
Στο διάστημα, κανείς δεν σου εύχεται καλά Χριστούγεννα! Επιτέλους, πρώτο τρέιλερ για το «Alien: Covenant»

Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του «Alien Covenant», της ταινίας που βρίσκει τον Ρίντλεϊ Σκοτ να επιστρέφει νομοτελειακά στο «Alien» έτσι όπως το γνωρίσαμε στα τέλη της δεκαετίας του '70, στην πρώτη και σε ακόμη τρεις ταινίες που ακολούθησαν. Δεύτερο πρίκουελ μέτα τον «Προμηθέα», το φιλμ θα βγει στις αίθουσες στις 19 Μαΐου του 2017.

Δείτε εδώ και διαβάστε περισσότερα: Τρέξε (για να σωθείς) στην πρώτη αφίσα του «Alien Covenant»

alien covenant 607

Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ, ανήμερα Χριστούγεννα και ναι, μοιάζει τόσο συναρπαστικό όσο θα θέλαμε: υπέροχη σκηνογραφία, η διάσπαση της ομάδας, το διεισδυτικό alien (και με σεξουαλικό υπαινιγμό), ταχύτητα, αγωνία, κλειστοφοβία και σκοτάδι. Στο «Alien Cοvenant» επιστρέφει η Νούμι Ραπάς στο ρόλο της Δρ. Ελίζαμπεθ Σο (από τον «Προμηθέα»), ενώ προστίθενται ως νέοι άποικοι του franchise ο Μπίλι Κρούνταπ, η Κάθριν Γουότερστον (φωτό) και ο Ντάνι ΜακΜπράιντ. Στο ρόλο του συνθετικού Ντέιβιντ επιστρέφει φυσικά και ο Μάικλ Φασμπέντερ. Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω και καλά Χριστούγεννα!

alien covenant 607

Διαβάστε ακόμη: