Buzz

Follow the light... Δείτε τη μικρού μήκους - πρόλογο του «Alien: Covenant»

στα 10

Γνωριμία με το πλήρωμα και με τον ζόφο του διαστήματος: Μια ολοκαίνουρια 5λεπτη ταινία-πρόλογος μάς ταξιδεύει ως το «Covenant» κι όσα ανησυχητικά συμβαίνουν εκεί...

Follow the light... Δείτε τη μικρού μήκους - πρόλογο του «Alien: Covenant»

Μια στιγμή ενθουσιασμού. «To the Covenant!» ο πανηγυρισμός απ' όλο το πλήρωμα. Και μετά, σκοτάδι. Σ' ένα σχεδόν πεντάλεπτο τρέιλερ, περισσότερο σαν ταινία μικρού μήκους, ο Ρίντλεϊ Σκοτ και η ομάδα του παρουσιάζουν τον «πρόλογο» του «Alien: Covenant» που έρχεται στις αίθουσες στις 19 Μαΐου (άρα ίσως και με πρεμιέρα στις Κάννες;).

Δείτε ακόμη: Στο διάστημα, κανείς δεν σου εύχεται καλά Χριστούγεννα! Επιτέλους, πρώτο τρέιλερ για το «Alien: Covenant»

Alien Covenant 607

Στην ταινία γνωρίζουμε τα μέλη του πληρώματος και ψυχανεμιζόμαστε τις μεταξύ τους σχέσεις και εντάσεις: εδώ είναι ο κυβερνήτης του Τζέιμς Φράνκο, ο πρώτος πιλότος του Ντάνι ΜακΜπράιντ (όχι, αυτοί δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά όσο στο «Pineapple Express»), η Κάθριν Γουότερστον, o Ντέιμιαν Μπισίρ, ο Μπίλι Κρούνταπ και ο «Γουόλτερ», ο Μάικλ Φασμπέντερ σε απ' ευθείας σύνδεση με τον «Προμηθέα». Οπως ξέρουμε ήδη, στην ταινία το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant, Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής «Προμηθέας». Μπείτε στο νόημα βλέποντας τον 5λεπτο πρόλογο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη: