Buzz

Δύσκολα θα δούμε τον Ράιαν Τζόνσον να κάνει μια ταινία τρόμου

στα 10

Ο Τζόνσον βρέθηκε σε ένα web seminar του Film Independent και δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, γιατί δεν τον ενδιαφέρει να κάνει μια ταινία τρόμου στο μέλλον.

Δύσκολα θα δούμε τον Ράιαν Τζόνσον να κάνει μια ταινία τρόμου

O Ράιαν Τζόνσον είναι ένας από αυτούς τους σκηνοθέτες ο οποίος έχει δοκιμάσει την τύχη του σε διάφορα κινηματογραφικά είδη. Από το υπέροχο νέο-νουάρ «Brick» και την επιστημονική φαντασία στο «Looper» μέχρι και μεγάλες blockbuster επιτυχίες, όπως στο καλύτερο επεισόδιο Star Wars της τελευταίας τριλογίας το «Οι Τελευταίοι Jedi», αλλά ταινίες μυστηρίου όπως το πολύ πρόσφατα «Στα Μαχαίρια».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Τζόνσον ανεβάζει στο internet το σενάριο του «Στα Μαχαίρια» - κι είναι ακόμα πιο χαριτωμένο από την ταινία

rian johnson 607 Στα γυρίσματα του «Οι Τελευταίοι Jedi».

Κι όμως ένα κινηματογραφικό είδος το οποίο δεν πρόκειται να αγγίξει ποτέ είναι εκείνο του τρόμου. Ο Τζόνσον βρέθηκε μαζί με την Καρίν Κουσάμα, την σκηνοθέτη του «Jennifer’s Body» και «The Invitation», σε ένα web seminar το οποίο διοργάνωσε το Film Independent και είπε για ποιον λόγο δεν τον τράβηξε ποτέ να κάνει μια ταινία τρόμου. «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή μεγάλωσα σε μια οικογένεια αρκετά θρησκόληπτη, δεν μου επιτρέπονταν να δω πολλά έντομα πράγματα [όπως ταινίες τρόμου]. Δεν είναι ένα είδος το οποίο έχω συνδεθεί συναισθηματικά. Αρκετοί φίλοι μου, όπως η Καρίν, είναι υπέροχοι σκηνοθέτες οι οποίοι έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο είδος και γυρίζουν ταινίες που με εντυπωσιάζουν. Δεν είναι κάτι όμως, που για οποιονδήποτε λόγο, με έχει τραβήξει να κάνω», δήλωσε ο Τζόνσον.

Μια από τις αγαπημένες ταινίες τρόμου του Τζόνσον ήταν και το «Κάτω από το Δέρμα» του Τζόναθαν Γκλέιζερ, ο οποίος μάλιστα την έχει προσθέσει στις 5 καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Ελπίζουμε πάντως κάποια στιγμή να αναθεωρήσει τις απόψεις του για αυτό αλλά για την ώρα ετοιμάζει το σίκουελ του «Στα Μαχαίρια» με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει ως Επιθεωρητής Μπενουά Μπλανκ.

Δείτε παρακάτω το web seminar του Film Independent με τους Ράιαν Τζόνσον και Καρίν Κουσάμα.