Buzz

Πάμε μια βόλτα στα γραφεία της Pixar?

στα 10

Είστε περίεργοι να δείτε που εργάζονται τα μεγάλα (και τρυφερά) μυαλά που κατασκευάζουν τις ταινίες που αγαπάμε; Ενας φανατικός θαυμαστής της Pixar έκανε το όνειρό του πραγματικότητα: περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του στούντιο και τράβηξε τη βόλτα του σε βίντεο και για τους υπόλοιπους εμάς!

Πάμε μια βόλτα στα γραφεία της Pixar?

Αν σε κάτι διαφέρει η Pixar από τα υπόλοιπα χολιγουντιανά στούντιο είναι ότι δεν είναι τόσο συνδεδεμένη με την λάμψη του κινηματογραφικού συστήματος, όσο με τη διαφορετικότητα, την τρυφερότητα και την αιώνια παιδική καρδιά. Ισως για αυτό και οι εγκαταστάσεις του στούντιο δεν είναι στο Χόλιγουντ αλλά στο Emeryville της Καλιφόρνια. To οικοδομικό συγκρότημα της εταιρίας είναι ένας ανοιχτός χώρος για δραστηριότητα. Οι υπάλληλοι ενθαρρύνονται να βγαίνουν στα γρασίδια και να παίζουν με μπάλες, ή να γυμνάζονται. Και μετά ξαναμπαίνουν στα γραφεία τους για να... δημιουργήσουν κάτι.

Διαβάστε ακόμα: Αν διαβάσετε τι προσφέρει το Netflix στους γονείς υπαλλήλους του θα... κλάψετε

Πώς αλλιώς μπορεί να ανοίξει το μυαλό, να βγει από τη μιζέρια και τα «κουτάκια» μέσα στα οποία έχει μάθει να σκέφτεται και να γεννά ιδέες όπως... μία ταινία για τα συναισθήματα και Τα Μυαλά που Κουβαλάμε;

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο Κιθ Λάπινγκ, ένας τυχερός φαν των animation ταινιών της Pixar κέρδισε μία ιδιωτική ξενάγηση στους χώρους του στούντιο και (καλό για εμάς!) έφερε μαζί του και... τον οπερατέρ του. Το 15λεπτο βίντεο που γύρισε είναι και μία σπάνια ευκαιρία να περιηγηθούμε εκεί όπου γεννιούνται μερικές από τις πιο αριστουργηματικές ταινίες των τελευταίων χρόνων - «Ψάχνοντας τον Νέμο», «WALL-E», «Οι Απίθανοι», «Ψηλά στον Ουρανό».

Δείτε ακόμα: Είναι ο Ματ Ντέιμον ο... WALL-E;

Φυσικά, όπως θα δείτε, υπήρχαν και μέρη που δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση: ποιος άλλωστε θα μπορούσε να μπει με κάμερα στα εργαστήρια που αυτή τη στιγμή παράγονται οι νέες ιδέες των δημιουργών της Pixar;

Πατήσετε το play:

.

Διαβάστε περισσότερα: