Buzz

«Summer is Coming»: δείτε το πρόμο του Πίτερ «Τίριον» Ντίνκλατζ ως οικοδεσπότη του Saturday Night Live

στα 10

O Πίτερ Ντίνκλατζ θα αναμετρηθεί με την ζωντανή πρόκληση του θρυλικού SNL και το διαφημίζει με μία σειρά από σατιρικά πρόμο, που, φυσικά, κάνουν πλάκα και με το φαινόμενο που είναι το «Game of Thrones». Δείτε το βίντεο!

«Summer is Coming»: δείτε το πρόμο του Πίτερ «Τίριον» Ντίνκλατζ ως οικοδεσπότη του Saturday Night Live

Τον αγαπάμε από το «Station Agent» (2003) του Τομ ΜακΚάρθι, όπου ήταν μία αποκάλυψη δίπλα στην Πατρίτσια Κλάρκσον. Ο Πίτερ Ντίνκλατζ συνέχισε δυναμικά την καριέρα του περνώντας από τις indie δραμεντί σε δραματικές τηλεοπτικές σειρές και, κάνοντας μία στάση από το «Nip/Tuck», προσγειώθηκε στο κέντρο του Γουέστερος, όπου παίζεται το παιχνίδι του θρόνου.

Δείτε επίσης: «Είναι ο Τζον Σνόου νεκρός;»: Το καστ του «Game of Thrones» απαντάει

Ο κατά γενική παραδοχή καλύτερος ηθοποιός του «Game of Thrones» (2 βραβεία Emmy και το σύνολο των φανς μαζί του) έχει μία βαθιά κωμική φλέβα (αυτό φαίνεται κι από το φλέγμα του «Τίριον») και τώρα καλείται να την τεστάρει απέναντι στην απόλυτη πρόκληση: στις 9 Απριλίου θα (ξανα)γίνει οικοδεσπότης στο Saturday Night Live, με μουσικό guest την Gwen Stefani.

Peter<em>Dinklage</em>SNL 607

Δείτε εδώ το πιο πρόσφατο τρέιλερ του έκτου κύκλου του «Game of Thrones»

Δείτε τα πρώτα promo της βραδιάς όπου η μόνιμη κωμικός της σειράς Κέιτ ΜακΚίνον παίζει τη χειρότερη θαυμάστρια που μπορεί να του τύχει: «Οπότε παίζεις τον Ταϊρόν στο «Game of...Thorns» τα τελευταία 10 χρόνια!»

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»

Game of Thrones Posters 6 607

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: