Buzz

Ο Πολ Τζιαμάτι ξανά πρωταγωνιστής του Αλεξάντερ Πέιν

στα 10

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, συνεργάζονται ξανά, 17 χρόνια μετά το «Πλαγίως».

Ο Πολ Τζιαμάτι ξανά πρωταγωνιστής του Αλεξάντερ Πέιν

Πολλά έχουν ανακοινωθεί τα τελευταία χρόνια ως «το επόμενο πρότζεκτ του Αλεξάντερ Πέιν»: μία σειρά για την ΗΒΟ, το «Landscapers», με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν,, μία μαύρη κωμωδία, το «The Menu», με πρωταγωνιστές τους Εμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς, , μία ταινία-δρόμου για το Netflix με πρωταγωνιστή τον Μαντς Μίκελσεν.

Σήμερα όμως διαβάζουμε ότι τελικά ο Αλεξάντερ Πέιν («Νebraska», «About Schmidt», «Oι Απόγονοι»). θα επιστρέψει σε έναν παλιό, αγαπημένο του πρωταγωνιστή και το είδος που ξέρει τόσο καλά: το δράμα που φλερτάρει με την πικρή κωμωδία.

paul giamatti alexander payne 607 Aπό τα γυρίσματα του «Sideways»

Ο Πολ Τζιαμάτι, ο μοναχικός wine-connoisseur του οσκαρικού «Πλαγίως» («Sideways», 2004), υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στο «The Holdovers», τη νέα ταινία του Πέιν.

Η ιστορία του «The Holdovers» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 70 κι ακολουθεί τον Πολ Χάναμ, έναν αντιπαθή καθηγητή ιδιωτικού σχολείου (της Ακδημίας Deerfield). Εργένης και μοναχικός,ο Πολ δεν έχει που να πάει κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών κι αποφασίζει να παραμείνει στην Ακαδημία και να επιβλέπει τα παιδιά που κι εκείνα δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι για τις γιορτές. Ξεμένει τελικά με έναν μόνο μαθητή: τον 15χρονο ταραξία Ανγκους, ο οποίος, ενώ είναι πολύ καλός μαθητής, η διαγωγή του τον έχει φέρει πολύ κοντά στην αποβολή. Η μόνη ακόμα στο κτίριο: η Μέρι, η μαγείρισσα που πρόσφατα έχασε το γιο της στο Βιετνάμ. Οι τρεις τους καλούνται να περάσουν τις γιορτές μαζί, αποκλεισμένοι από το χιονιά που πλήττει την περιοχή.

Ο Πέιν δεν υπογράφει αυτή τη φορά το σενάριο: το έχει γράψει ο Ντέιβιντ Χέμινγκσον, γνωστός για τις τηλεοπτικές του σειές («Whiskey Cavalier», «Kitchen Confidential»).

Κανείς άλλος ηθοποιός από το καστ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ούτε και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα.

Περιμένουμε νεότερα.

Διαβάστε ακόμα: