Buzz

O Αλεξάντερ Πέιν θα σκηνοθετήσει τη δική του εκδοχή στο «Η Γιορτή της Μπαμπέτ»

στα 10

Κι αυτή θα είναι η τρίτη ταινία που δοκιμάζει να ξεκινήσει φέτος ο σκηνοθέτης.

O Αλεξάντερ Πέιν θα σκηνοθετήσει τη δική του εκδοχή στο «Η Γιορτή της Μπαμπέτ»

Μάλλον δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Αλεξάντερ Πέιν αφού το «The Menu», η μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Εμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς, που αρχικά σκόπευε να σκηνοθετήσει σταμάτησε να προχωρά και το φιλμ που ετοίμαζε με τον Μάντς Μίκελσεν για λογαριασμό του Netflix, βασισμένο στη ζωή του Νορβηγού συγγραφέα Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ, ακυρώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα.

Δείτε ακόμη: Ο Μάρτιν Σκορσέζε γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη μουσική σκηνή της Νέα Υόρκης των '70ς

Η τρίτη κι ελπίζουμε τυχερή απόπειρά του να κάνει μια επόμενη ταινία, έρχεται με τα νέα που τον θέλουν να ετοιμάζεται να κάνει ένα ριμέικ του βραβευμένου με Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας «Η Γιορτή της Μπαμπέτ». Το φιλμ του Γκάμπριελ Αξελ, βασισμένο σε ένα βιβλίο της Κάρεν Μπλίξεν αφηγείται την ιστορία μιας γαλλίδας πρόσφυγα στη Δανία του 19ου αιώνα κι ενός μυθικού δείπνου που ετοιμάζει για τις δυο αδελφές που την φιλοξενούν όταν η τύχη της φέρνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

payne 607

Στην εκδοχή του Πέιν, η δράση μεταφέρεται στη Μινεσότα αλλά η βασική δομή της ιστορίας και οι χαρακτήρες των δυο ηλικιωμένων αδελφών και της μετανάστριας που δέχονται στο σπίτι τους, παραμένουν ίδιες. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά με την παραγωγή της ταινίας και το φιλμ να προχωρήσει πέρα από το ορεκτικό της ανακοίνωσης και στο κυρίως πιάτο.

Δείτε ακόμη: «The Man in the Rockefeller Suit»: Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί μίνι σειρά για τον «Ψεύτικο Ροκφέλερ»