Buzz

H Ολίβια Κόλμαν είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Αλεξάντερ Πέιν

στα 10

Θα ερμηνεύσει μία πραγματική δολοφόνο στην νέα σειρά που ετοιμάζει ο Πέιν για την ΗΒΟ.

H Ολίβια Κόλμαν είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Αλεξάντερ Πέιν

Αργησε (ήταν πάντα σπουδαία), αλλά φαίνεται πώς τα τελευταία δύο χρόνια απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της. Το 2019, η Ολίβια Κόλμαν έγινε οσκαρική πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης με την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου και στέφθηκε βασίλισσα της μικρής με τον 3ο κύκλο του «The Crown» και τον μικρό, αλλά βιτριολικό ρόλο της στο «Fleabag» της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Διαβάστε αναλυτικά: 10 λόγοι να δεις τον 3ο κύκλο του «The Crown»

Κι όπως διαβάζουμε, το 2020 θα τη βρει πρωταγωνίστρια του Αλεξάντερ Πέιν. Ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης ετοιμάζει μία σειρά για την ΗΒΟ, το «Landscapers», το οποίο βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός δολοφονικού ζευγαριού.

Olivia Colman 607 1

Οι Σούζαν και Κρίστοφερ Εντουαρντς (οι γείτονες τους αποκαλούσαν «εκκεντρικούς αλλά ήσυχους») δολοφόνησαν τους γονείς της Σούζαν, τούς έθαψαν στον πίσω κήπο του σπιτιού τους, φύτεψαν λουλούδια πάνω από το γρασίδι (για αυτό και το «Landscapers» / «κηπουροί») και έκρυψαν το θάνατό τους για χρόνια - ώστε να εισπράττουν τις συντάξεις τους. Τις οποίες ξόδευαν σε αυθεντικά, συλλεκτικά Hollywood memorabliia.

Mάλιστα, έκαναν τα πάντα (έστελναν χριστουγεννιάτικες κάρτες στους συγγενείς ως οι γονείς, εξαπατούσαν γείτονες και ταχυδρόμους και γιατρούς ότι "οι γονείς λείπουν σε ταξίδια") για να συντηρήσουν το καλά κρυμμένο τους μακάβριο μυστικό.

landscapers

Η Κόλμαν καλείται λοιπόν να παίξει το ρόλο της Σούζαν (ω, πόσο μπορούμε ήδη να τη φανταστούμε), ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιος θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της στο ρόλο του Κρίστοφερ. Η Κόλμαν άλλωστε δεν είναι ξένη στο αστυνομικό genre - το «Boradchurch», όπου πρωταγωνιστούσε από την άλλη πλευρά του νόμου, είναι μία από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας.

Ο Αλεξάντερ Πέιν (ο οποίος έχει ανακοινώσει συνεργασία και με το Netflix) όμως έχει βάλει στοίχημα να αποδώσει αυθεντικά αυτή την ιστορία - από όσα διαβάζουμε το σενάριο έχει βασιστεί σε ώρες αρχειακού υλικού από τις ανακρίσεις του ζευγαριού. Παραγωγός της σειράς θα είναι ο Εντ Σινκλέρ, ο σύζυγος της Κόλμαν.

«Το "Landscapers" μας ενθουσιάζει ως πρότζεκτ γιατί έχει αυτή τη γοητεία ότι "η αληθινή ζωή είναι πολλές φορές πολύ πιο μυστήρια από τις φιξιόν ιστορίες". Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την Ολίβια και τον Αλεξάντερ...» δήλωσε η Κέισι Μπλόις, η διευθύντρια προγράμματος της ΗΒΟ πλατφόρμας.

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε περισσότερα: