Buzz

O Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κλερ Ντενί συνεργάζονται ξανά στο «The Stars at Noon»

στα 10

Ενα ρομαντικό θρίλερ με συμπρωταγωνίστρια την Μάργκαρετ Κουάλι του «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

O Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κλερ Ντενί συνεργάζονται ξανά στο «The Stars at Noon»

Εχοντας ως βάση το ομότιτλο βιβλίο του Ντένις Τζόνσον, γραμμένο το 1986, το «The Stars at Noon» θα είναι η δεύτερη ταινία που η Κλερ Ντενί γυρίζει στα αγγλικά αμέσως μετα τη «Μαύρη Τρύπα» στην οποία πρωταγωνιστούσε επίσης ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Οι δυο τους κάθε άλλο παρά έκρυψαν την αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη στην διάρκεια της προώθησης της προηγούμενης ταινίας του και δήλωσαν επανειλημμένως την πρόθεσή του να δουλέψουν ξανά μαζί, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα πολύ γρήγορα.

Δείτε ακόμη: Από τα κίτρινα γιλέκα ως το διάστημα, το σεξ στο μέλλον, τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τα ταμπού, η Κλερ Ντενί μιλάει για όλα

pattinson dennis 607

Τοποθετημένο στην Νικαράγουα το 1984, το φιλμ θα αφηγείται την συνάντηση ενός μυστηριώδη βρετανού επιχειρηματία με μια αμερικανίδα δημοσιογράφο εν μέσω της των συγκρούσεων των Κόντρας με τους Σαντινίστας, της παθιασμένης ερωτικής σχέσης που θα δημιουργηθεί ανάμεσά τους, και της προσπάθειάς τους να εγκαταλείψουν σώοι τη χώρα.

Το φιλμ αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του αμέσως αφού ο Ρόμπερτ βγάλει τη στολή του Batman τον οποίο υποδύεται στην ταινία του Ματ Ριβς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της παραγωγής.

Δείτε ακόμη: Αν δεν τα καταφέρει ως Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα στραφεί στο (καλλιτεχνικό) πορνό