Buzz

Διαβάστε ολόκληρο το σενάριο των «Παράσιτων» του Μπονγκ Τζουν-χο

στα 10

Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε και να διαβάσετε και εσείς ολόκληρο το υπέροχο σενάριο των Μπονγκ Τζουν-χο και Χαν Τζιν-γουόν.

Διαβάστε ολόκληρο το σενάριο των «Παράσιτων» του Μπονγκ Τζουν-χο

Τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία (με τα πιο πρόσφατα εκείνα της Ενωσης Κριτικών της Αμερικής) ενώ έχει ήδη προταθεί για τρεις Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσά τους και για Καλύτερο Σενάριο. Και είναι αυτό το υπέροχό του σενάριο, μια πανέξυπνη κοινωνικοπολιτική σάτιρα, το οποίο ο Μπονγκ Τζουν-χο έχει γράψει μαζί με τον συνεργάτη του από το «Okja» Χαν Τζιν-γουόν, που έχει καταφέρει να κερδίσει τις περισσότερες εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε ολόκληρο το σενάριο του «Joker»

parasite 607 Ο Μπονγκ Τζουν-χο στα γυρίσματα των «Παράσιτων».

Ο Μπονγκ Τζουν-χο είχε εκμυστηρευτεί παλιότερα στο Deadline πως αρχικά τα «Παράσιτα» προορίζονταν για θεατρικό έργο. «Είναι αλήθεια πως αρχικά ξεκίνησα να γράφω το σενάριο ως θεατρική παράσταση. Αλλά από την αρχή δεν λειτουργούσε όλο αυτό. Από την πρώτη κιόλας γραμμή που έγραψα σκεφτόμουν πως θα τοποθετούσα την κάμερα. Τότε κατάλαβα πως έπρεπε να το γράψω ως ταινία, όπως πάντα», δήλωσε ο Τζουν-χο ενώ συνέχισε λέγοντας πως όταν το έγραφε δεν σκέφτονταν το είδος ταινίας που ήθελε να κάνει. «Ποτέ μου δεν σκέφτηκα το είδος το είδος της ταινίας που ήθελα η ιστορία μου να είναι ή τι μεταφορές ή συμβολισμούς θα έπρεπε να βάλω μέσα σε αυτήν. Ηθελα απλά να απεικονίσω αρκετά διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Είμαι αρκετά παρορμητικός. Δεν μου αρέσουν οι συμβολισμοί και ήθελα αυτή η ταινία να δείχνει πιο φυσική.»

Και αυτό το σενάριο είναι διαθέσιμο τώρα online και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ και να αποκαλύψετε τα μυστικά του.

Διαβάστε ακόμα: