Buzz

Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν θέλει να εξηγήσει τα «Παράσιτα» στον Τζίμι Φάλον

στα 10

Γιατί δεν θέλει να μιλάει για την ταινία. Και τι συνέβη στην πρεμιέρα στις Κάννες; Πατήστε το play.

Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν θέλει να εξηγήσει τα «Παράσιτα» στον Τζίμι Φάλον

Τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο, μετά το Χρυσό Φοίνικα στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών κερδίζουν το ένα βραβείο μετά το άλλο.

Μόλις χθες, στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Χρυσών Σφαιρών, ο Μπονγκ Τζουν-χο βρέθηκε υποψήφιος, όχι μόνο στην (αναμενόμενη) κατηγορία της Ξενόγλωσσης Ταινίας, αλλά και στις πεντάδες του σεναρίου και της σκηνοθεσίας!

Κάτι που σημαίνει ότι το αμερικανικό κοινό έχει τσιμπήσει και τα «Παράσιτα» βαδίζουν δαγκωτά προς το Οσκαρ τους.

Διαβάστε κι αυτό: «Είμαι ευγνώμων για το Netflix»: Ο Μπονγκ Τζουν-χο μιλάει για το «Okja» και την έκπληξη του «Parasite»

Bong Joon ho palme d or 607

Για πρώτη φορά λοιπόν στην late night television, εμφανίζεται ένας Κορεάτης σκηνοθέτης (με τη διερμηνέα του) για να παίξουν το παιχνίδι της προώθησης με τον τρόπο που γίνεται στην Αμερική. Μόνο που η ειλικρίνεια του Μπονγκ Τζουν-χο κατάφερε να είναι πολύ πιο αστεία, από την προβαρισμένη πλάκα του Τζίμι Φάλον.

Για παράδειγμα, όταν ο οικοδεσπότης έδωσε την πάσα στον Τζουν-χο να μιλήσει για την υπόθεση της ταινίας, εκείνος απάντησε «θα ήθελα να μην ξέρει ο θεατής τίποτα - να μπαίνει στην αίθουσα στεγνά». Η «ξέρεις, βρίσκεσαι σε talk show, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσεις» απάντηση του Φάλον δεν τον πτόησε ιδιαίτερα.

Ακόμα πιο αστεία ήταν όμως η επεξήγηση του Μπονγκ Τζουν-χο για το διαβόητο βίντεο από την πρεμιέρα των «Παράσιτων» στις Κάννες. Οταν μετά από 8 λεπτά standing ovation το μόνο που είπε ο σκηνοθέτης στο μικρόφωνο ήταν «πάμε τώρα σπίτια μας».

«Εγώ και οι ηθοποιοί μου πεινούσαμε».

Πατήστε το play:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: