Buzz

Το καλοκαίρι έρχεται όταν ανοίγουν τα πρώτα θερινά

στα 10

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα πρώτα θερινά ανοίγουν τις πόρτες τους σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας το καλοκαίρι (σχεδόν) πριν την ώρα του.

Το καλοκαίρι έρχεται όταν ανοίγουν τα πρώτα θερινά

Το ποδαρικό έκαναν φέτος o Ζέφυρος της οδού Τρώων στο Θησείο που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα με ταινίες ρεπερτορίου και το Σινέ Γέρακας που έδωσαν το σήμα για τα θερινά που το ένα πίσω από το άλλο ανακοινώνουν τις πρεμιέρες τους για τη φετινή σεζόν.

Σινέ Γέρακας Σινέ Γέρακας

Την Πέμπτη 4 Μαΐου άνοιξε τις πόρτες του το Σινέ Θησείον, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκινάει από το 1935 και με ελάχιστες (αναγκαστικές) διακοπές συνεχίζει μέχρι και σήμερα ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. Οι απαραίτητες εργασίες έγιναν, όλα είναι στη θέση τους και το θρυλικό αθηναϊκό θερινό - πολυδιαφημισμένο στο εξωτερικό ως το καλύτερο της Ελλάδας - είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους θεατές του φετινού καλοκαιριού με πρώτη ταινία τους «Φύλακες του Γαλαξία 2» του Τζέιμς Γκαν.

Cine Θησείον 607 Σινέ Θησείον

Την Πέμπτη 4 Μαΐου ξεκίνησε προβολές και το Cine Paris στην Πλάκα, με θέα την Ακρόπολη σε μια από τις ωραιότερες ταράτσες της Αθήνας και πρώτη ταινία για φέτος το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς.

Cine Paris Σινέ Παρί

Στις επάλξεις και το Σίσσυ Digital Cinema Algida στη Νέα Μάκρη που ξεκίνησε και αυτό την Πέμπτη 4 Μαΐου με τους «Φύλακες του Γαλαξία 2».

Σισσυ Θερινό Σίσσυ

Το Σινέ Παράδεισος στον Κορυδαλλό ανοίγει σε μια παρόρμηση με αφιέρωμα στον τρόμο και δωρεάν είσοδο, ενώ επίσημα ξεκινάει Α' Προβολή από τις 13 Μαΐου.

Σινέ Παράδεισος Σινέ Παράδεισος

Στις 11 Μαΐου ξεκινάει τις προβολές του και το Σινέ Δεξαμενή στο Κολωνάκι με τη γαλλική κωμωδία «Μαμά Ξανά».

Δεξαμενή Σινέ Δεξαμενή

Στις 11 Μαΐου ξεκινούν τη λειτουργία τους και το Ελληνίς Cinemax Class της οδού Κηφισίας και το ΑΕΛΛΩ Cinemax στην Πατησίων και τα δύο με τον «Βασιλιά Αρθούρο».

Ελληνίς Ελληνίς Cinemax Class

Τις επόμενες εβδομάδες (11 ή 18 Μαΐου) θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της η θρυλική Ριβιέρα της οδού Βαλτετσίου και το ιστορικό ΒΟΞ της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.

Ριβιέρα Ριβιέρα

Μέχρι το τέλος Μαΐου θα ξεκινήσουν προβολές και η αλυσίδα των Θερινών Θερινών Σινεμά (Ανεσις, Αμίκο, Ανοιξη, Γαλάτσι, Εκράν, Κήπος, Νέα Μασκώτ).

Amiko Αμίκο

H λίστα θα ανανεώνεται με νεότερα για όλα τα θερινά σινεμά Αθήνας και υπόλοιπης Ελλάδας, το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να βρείτε στον αναλυτικό κινηματογραφικό οδηγό αιθουσών του Flix.

Διαβάστε ακόμη

Βοξ Βοξ