Buzz

«Earth just got heavier...»: O Τζέιμι Φοξ γυρίζει το δικό του «Gravity»!

στα 10

Το πρώτο ριμέικ του «Gravity» είναι έτοιμο. Κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα, φέρει την υπογραφή του Τζέιμι Φοξ. Και είναι απολαυστικό!

«Earth just got heavier...»: O Τζέιμι Φοξ γυρίζει το δικό του «Gravity»!

Με ένα μήνυμα στο Twitter ο Τζέιμι Φοξ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του δικού του ριμέικ του «Gravity» γυρισμένο με το κινητό του τηλέφωνο. Πείτε το παρωδία, πείτε το παρόρμηση της στιγμής, πείτε το ένα φόρο τιμής ενός σπουδαίου ηθοποιού σε μια σπουδαία ηθοποιό (βλ. Σάντρα Μπούλοκ) ή ακόμη και μια απόδειξη για το buzz μιας ταινίας σαν το «Gravity» που κανείς δεν περίμενε πως θα γινόταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς και χωρίς να περάσει ούτε μήνας έχει ήδη ανακηρυχθεί ως η καλύτερη ταινία που διαδραματίζεται στο διάστημα... όλων των εποχών.

Οπως και να το πείτε, όμως, το viral (φυσικά...) βίντεο του Τζέιμι Φοξ είναι πραγματικά αστείο, τόσο που κάθε φορά που το βλέπεις σκέφτεσαι πόσο θα γέλασε ο ίδιος και η Σάντρα Μπούλοκ όταν το είδαν στη συνέχεια να κυκλοφορεί παντού ως το πρώτο επίσημο και πραγματικά no budget ριμέικ του «Gravity».

2

Δειτε το παρακάτω:

Εδώ συνεχίζετε να διεκδικείτε προσκλήσεις για την avant-premiere του «Gravity» στην γιγαντοοθόνη του ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: