Buzz

Ο Μισέλ Γκοντρί μας ξεναγεί στη χώρα των θαυμάτων...

στα 10

Κάθε νέα ταινία του Μισέλ Γκοντρί είναι ένας καινούριος, θαυμαστός κόσμος. Ετσι και ο «Αφρός των Ημερών» από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Μπορίς Βιάν που διαθέτει πλέον ένα επίσημο site από το οποίο δεν θα ήθελες να φύγεις ποτέ...

Ο Μισέλ Γκοντρί μας ξεναγεί στη χώρα των θαυμάτων...

To site ονομάζεται «H Xώρα των Εφευρέσεων» και σε μια ιδανική εικαστική μείξη με τον ίδιο τον «Αφρό των Ημερών» του Μπορίς Βιάν, σε βάζει με τη μία μέσα στη μαύρη τρύπα ενός καινούριου θαυμαστού κόσμου.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Πατέντας (INPΙ), το πανέμορφο αυτό site είναι ταυτόχρονα η κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων για όλα τα περίεργα πράγματα που κατασκευάστηκαν για την ταινία του Μισέλ Γκοντρί, αλλά και ένα πλήρες κινηματογραφικό site στο οποίο μπορεί κανείς να βρει οπτικοακουστικό υλικό για την παραγωγή του «Αφρού των Ημερών».

Χωρισμένο σε ενότητες - πόρτες που η μια οδηγεί στην άλλη, το site μας ξεναγεί στον σουρεαλιστικό κόσμο της ταινίας, μέσα από έναν εκπληκτικό σχεδιασμό και μια τεχνική που οδηγεί τον χρήστη να ανακαλύψει μόνος του που θέλει να βρεθεί την κάθε στιγμή.

1

2

Δεν έχει σημασία. Με το που μπείτε στη «Χώρα των Εφευρέσεων», θα κάνετε πολλή ώρα να βγείτε. Ισως μόνο για να πάτε στο σινεμά όταν με το καλό ο «Αφρός των Ημερών» βγει και στις ελληνικές αίθουσες...

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Αφρού των Ημερών»:


Διαβάστε περισσότερα: