Buzz

Ο Μισέλ Γκοντρί σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια: τρέιλερ για τον «Αφρό των Ημερών»!

στα 10

Μετά από αρκετή αναμονή το τρέιλερ του «Αφρού των Ημερών», της κινηματογραφικής εκδοχής του Μισέλ Γκοντρί στο καλτ βιβλίο του Μπορίς Βιάν είναι εδώ. Και είναι τόσο μαγικό όσο θα ευχόμασταν να είναι και η ταινία.

Ο Μισέλ Γκοντρί σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια: τρέιλερ για τον «Αφρό των Ημερών»!

Τα βιβλία του Μπορίς Βιάν υπήρξαν cult αναγνώσματα για κάμποσες γενιές –και στην Ελλάδα- και ανάμεσά τους «ο Αφρός των Ημερών» ξεχώριζε ως το πιο διάσημο και πιθανά το καλύτερό του. Η ιστορία ενός πλούσιου εφευρέτη ενός παράξενου μουσικού οργάνου που ερωτεύεται μια κοπέλα η όποια κινδυνεύει να πεθάνει επειδή ένα νούφαρο έχει ριζώσει στα πνευμόνια της, ακούγεται όσο παράξενη περιμένουμε από μια ταινία του Μισέλ Γκοντρί.

Και τόσο ρομαντική, αφού για να την σώσει ο αγαπημένος της θα πρέπει να της προσφέρει συνεχώς και για πάντα. Ακόμη κι αν κοστίζουν ακριβά. Η ιστορία μοιάζει να ζει κάπου ανάμεσα στο φανταστικό και την πραγματικότητα κάτι για το οποίο μας είχε προϊδεάσει εκείνη η στρατιά από παράξενα οχήματα που κατασκεύασε για το φιλμ ο Γκοντρί, αλλά και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που μας είχαν εντυπωσιάσει με την τρέλα και την μαγεία τους.

2

Η Οντρέ Τοτού, ο Ρομέν Ντουρίς και ο Ομάρ Σι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του φιλμ αλλά δίπλα τους θα συναντήσετε μια σειρά από γνωστούς Γάλλους ηθοποιούς όπως ο Γκαντ Ελμαλέχ, η Λέα Σεϊντού, ο Φιλίπ Τορετόν, ο Αλεν Σαμπά, ο Βενσάν Λιντόν, αλλά κι όπως συμπεραίνουμε από τις φωτογραφίες και ο ίδιος ο Γκοντρί στον ρόλο του καθηγητή Μανζεμάνς!

H ταινία θα βγει στις γαλλικές αίθουσες στις 24 Απριλίου.

poster

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω - υπό τους ήχους του «Ho Hey» των The Lumineers και διαβάστε περισσότερα για τον «Αφρό των Ημερών».