Buzz

Το «Nope» του Τζόρνταν Πιλ είναι ένα σίγουρο «Yeap»

στα 10

Αυτό τουλάχιστον λένε οι πρώτες κριτικές μετά την πρεμιέρα της ταινίας που έγινε χτες.

Το «Nope» του Τζόρνταν Πιλ είναι ένα σίγουρο «Yeap»

To «Nope», η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα του Τζόρνταν Πιλ μετά τις ταινίες «Τρέξε!», για το οποίο ο Πιλ κέρδισε μάλιστα και το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, και «Εμείς», ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προβολή της στις αίθουσες σε λίγο καιρό. Οι προσδοκίες φυσικά από το κοινό και τους κριτικούς για την ταινία αυτή είναι αρκετά μεγάλες, ειδικά μετά και την επιτυχία και την αγάπη που δέχτηκαν οι δυο προηγούμενές τους.

Παρόλο που έφτιαξε ένα όνομα με μόνο δύο ταινίες, ο Πιλ διαβεβαίωσε ότι πήγε στο «Nope» σχετικά ανεμπόδιστος από τις προσδοκίες του κοινού για αυτόν. Κι έτσι η πρεμιέρα της ταινίας έγινε χτες και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έτρεξαν στα social media, αμέσως μετά την προβολή της, για να μοιραστούν την γνώμη του γι’ αυτήν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόρνταν Πιλ ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην πλοκή με το τελευταίο τρέιλερ του «Nope»

nope

Οι περισσότεροι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια και με αρκετά διθυραμβικές κριτικές οι οποίες αναφέρουν πως πρόκειται για την καλύτερη ταινία του Πιλ ο οποίος προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια, με αναφορές στον Χίτσοκ, τον Κάρπεντερ και τον Ανταμ ΜακΚέι. Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που λένε πως αν και είναι αρκετά φιλόδοξη ως ταινία είναι ίσως και η πιο αδύναμή του Πιλ.

Μπορείτε να διαβάσετε μερικές γνώμες παρακάτω. Το «Nope» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στα τέλη Αυγούστου.