Buzz

Ο Τζόρνταν Πιλ ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην πλοκή με το τελευταίο τρέιλερ του «Nope»

στα 10

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο.

Ο Τζόρνταν Πιλ ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην πλοκή με το τελευταίο τρέιλερ του «Nope»

Το «Nope» (στα ελληνικά «Ούτε Καν») του Τζόρνταν Πιλ παραμένει ακόμα και τώρα λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του ένα μυστήριο. Εξάλλου ο Πιλ κρατούσε πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό τις πλοκές των ταινιών του.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μπορεί να ρίχνει ένα μικρό φως στο τι μπορεί να περιμένει εμάς και τους ήρωες στο νέο αυτόν εφιάλτη του Πιλ αλλά, και πάλι, δεν είναι αρκετό. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντάνιελ Καλούγια (στην πρώτη συνεργασία του με τον Πιλ μετά το «Τρέξε» και την υποψηφιότητα για Οσκαρ που είχε κερδίσει), Κέκε Πάλμερ και Στίβεν Γιέον. Οι τρεις τους διευθύνουν ένα ράντσο από άλογα που διατίθενται για χολιγουντιανές παραγωγές, όταν ένα ούφο φτάνει πάνω από το ράντσο τους και ετοιμάζουν ένα κόλπο να γυρίσουν και να πουλήσουν το πρώτο αυθεντικό βίντεο με ούφο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόρνταν Πιλ μας προετοιμάζει για μια απόκοσμη μάχη στο «Nope»

nope

Ο Πιλ παλιότερα είχε δηλώσει για τον Καλούγια πως «εγραψα το “Nope” έχοντας τον Ντάνιελ στο μυαλό – έναν ταπεινό άνθρωπο που προορίζεται για μια επική και απόκοσμη μάχη. Η τέχνη του Ντάνιελ είναι σε διαφορετικό επίπεδο, αλλά είναι η ζεστασιά του που γειώνει το κοινό ακόμα και σε σημεία απόλυτης τρέλας.»

Η ταινία «Ούτε Καν» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο.