Buzz

Ο Τζόρνταν Πιλ μας προετοιμάζει για μια απόκοσμη μάχη στο «Nope»

στα 10

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο περιοδικό Empire, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω για το σενάριο

Ο Τζόρνταν Πιλ μας προετοιμάζει για μια απόκοσμη μάχη στο «Nope»

Η νέα ταινία του Τζόρνταν Πιλ «Nope» παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. Ακόμα και μετά το πρώτο της τρέιλερ ελάχιστα είναι εκείνα τα πράγματα που μπορέσαμε να καταλάβουμε για το τι πραγματικά συμβαίνει στους ήρωες της ταινίας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Empire ο Πιλ αν και απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όσο αφορά την πλοκή της ταινίας, μίλησε για την συνεργασία του με τον Ντάνιελ Καλούγια, ο οποίος κέρδισε πέρσι το Οσκαρ Β’ Ανδρικού για την ταινία «Judas and the Black Messiah». «Εγραψα το “Nope” έχοντας τον Ντάνιελ στο μυαλό – έναν ταπεινό άνθρωπο που προορίζεται για μια επική και απόκοσμη μάχη. Η τέχνη του Ντάνιελ είναι σε διαφορετικό επίπεδο, αλλά είναι η ζεστασιά του που γειώνει το κοινό ακόμα και σε σημεία απόλυτης τρέλας», δήλωσε ο Πιλ.

Διαβάστε ακόμα: «What's a bad miracle?»: Tο τρέιλερ του «Nope» του Τζόρνταν Πιλ είναι εδώ!

nope

Αυτό το «απόκοσμο» που αναφέρει ο Πιλ ενισχύει τις θεωρίες αρκετών πως μάλλον αυτή η απειλή θα είναι κάτι το εξωγήινο. Και συνέχισε λέγοντας «μπορεί να βλέπετε έναν εφιάλτη, αλλά όταν εμφανίζεται στην οθόνη [ο Ντάνιελ], τουλάχιστον έχετε τον αδερφό σας μαζί σας, και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε».

Το Empire κυκλοφόρησε και μια νέα φωτογραφία του χαρακτήρα του Καλούγια, του Τζέιμς Χέιγουντ, φορώντας ένα πορτοκαλί φούτερ με το λογότυπο “The Scorpion King”, υποδεικνύοντας ότι ο χαρακτήρας μπορεί να ήταν μέλος του συνεργείου της ταινίας στον κόσμο του «Nope». Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν μαζί με τον Καλούγια (στην πρώτη συνεργασία του με τον Πιλ μετά το «Τρέξε» και την υποψηφιότητα για Οσκαρ που είχε κερδίσει) και οι Κέκε Πάλμερ, Στίβεν Γιέον.

Το «Nope» θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου.

nope poster