Industry

Το Netflix ετοιμάζεται να προσθέσει video games στη βιβλιοθήκη του

στα 10

Netflix and... press start?

Το Netflix ετοιμάζεται να προσθέσει video games στη βιβλιοθήκη του

Παρά τις όποιες ψηφιακές πλατφόρμες streaming έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, το Netflix έχει καταφέρει να μείνει στην κορυφή. Και για την διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα ακόμα κι αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό. Απ' ό,τι φαίνεται βρήκε έναν καινούργιο τρόπο για να συνεχίσει την κυριαρχία της μεγαλώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό συνδρομητών της. Και ο τρόπος αυτός είναι τα video games.

Διαβάστε ακόμα: Η Amblin του Στίβεν Σπίλμπεργκ υπογράφει συνεργασία με το Netflix

stranger things game netflix 607

Οπως αναφέρει το Bloomberg, το Netflix προσέλαβε τον Μάικ Βερντού ως Αντιπρόεδρο Ανάπτυξης Παιχνιδιών, με το βιογραφικό του να συμπεριλαμβάνει θέσεις στην EA και το Facebook ενώ έχει συνεργαστεί με δημιουργούς καθώς έφτιαχναν παιχνίδια για το Oculus VR.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το πώς θα αναπτυχθούν τα παιχνίδια αυτά, αλλά και με ποιον τρόπο θα παίζονται στην τηλεόραση (θα χρησιμοποιούμε το κοντρόλ της τηλεόρασης, θα συνδεόμαστε μέσω κάποιας κονσόλας ή υπολογιστή;) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι διαθέσιμα για όλους χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Κι όλα αυτά θα έρθουν κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.