Buzz

Ο Μπάρι Τζένκινς έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το πρίκουελ «Mufasa: The Lion King»

στα 10

Ο Τζένκινς δήλωσε αρκετά ενθουσιασμένος για την ταινία και είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μουσικά νούμερα και την επιστροφή διαφόρων γνώριμων χαρακτήρων.

Ο Μπάρι Τζένκινς έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το πρίκουελ «Mufasa: The Lion King»

Μετά από τις επιτυχημένες και βραβευμένες του ταινίες «Moonlinght» και «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει», ο σκηνοθέτης Μπάρι Τζένκινς αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό. Ενα πρίκουελ του live action «Βασιλιά των Λιονταριών» για την Disney, η οποία θα έχει τίτλο «Mufasa: The Lion King».

Οταν ανακοινώθηκε αυτό πριν λίγα χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν για το πως η μοναδική αισθητική του Τζένκινς θα μπορούσε να ενσωματωθεί με το φωτορεαλιστικό CGI της ταινίας. Πάντως ο ίδιος, μιλώντας στο Entertainment Weekly, δήλωσε πως είναι αρκετά ενθουσιασμένος για την ταινία αυτή. «Νομίζω ότι θα δείτε αρκετά γνωστά πρόσωπα. Πρόκειται για ένα πρίκουελ, αλλά και πάλι, είναι ένα πρίκουελ με την έννοια ότι όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι χαρακτήρες, αλλά θα δείξουμε πώς έγιναν αυτοί που είναι. Οπότε κυριολεκτικά πηγαίνουμε πίσω. Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω σε πολλούς από αυτούς τους χαρακτήρες. Επίσης είμαστε και στο παρόν αλλά θα πάμε και πίσω στον χρόνο για να πούμε ποιοι ήταν αυτοί οι χαρακτήρες.»

Διαβάστε ακόμα: Από τον Ιντιάνα Τζόουνς μέχρι τον Ant-Man αυτές είναι οι ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο Disney+ Day

barry jenkins main

Ο Τζένκινς αποφάσισε να κάνει την επερχόμενη ταινία της Disney αφότου ο Τζεφ Νέιθανσον του έστειλε το σενάριο της ταινίας και ερωτεύτηκε. «Ο Μουφάσα είναι ο βασιλιάς, ο μεγαλύτερος βασιλιάς των Pride Lands, και υποθέτετε ότι τον τίτλο επειδή είναι έτσι όπως είναι. Και νομίζω ότι το στούντιο και ο Τζεφ Νέιθανσον, που έγραψε το σενάριο, έκαναν εξαιρετική δουλειά για να εξερευνήσουν πραγματικά πώς οι άνθρωποι γίνονται υπέροχοι, πώς οι άνθρωποι γίνονται αυτές οι μυθικές φιγούρες που λατρεύουμε», εξήγησε ο Τζένκινς.

Και φυσικά «θα υπάρχουν μουσικά νούμερα. Πραγματικά υπέροχα μουσικά νούμερα, θα έλεγα», ολοκλήρωσε.

Στην ταινία θα επιστρέψουν για να δανείσουν τις φωνές τους οι Τζον Κάνι, Μπίλι Αϊχνερ και Σεθ Ρόγκεν, από την ταινία του Τζον Φαβρό του 2019. Ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς όμως δεν θα επιστρέψει για να δανείσει την φωνή του στον Μουφάσα και αντ’ αυτού ο Αάρον Πιρς θα δανείσει στην φωνή του στην πιο νεαρή εκδοχή του μαζί με τον Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ ο δανείσει την φωνή του στον Τάκα, το πραγματικό όνομα του αδερφού του Σκαρ.

Η ταινία «Mufasa: The Lion King» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2024.