Buzz

Από τον Ιντιάνα Τζόουνς μέχρι τον Ant-Man αυτές είναι οι ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο Disney+ Day

στα 10

Από Marvel μέχρι Star Wars και Pixar, αυτές είναι όλες οι ταινίες και οι σειρές που περιμένουμε να δούμε σύντομα στο Disney+.

Από τον Ιντιάνα Τζόουνς μέχρι τον Ant-Man αυτές είναι οι ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο Disney+ Day

Το Disney+ γιόρτασε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με το Disney Plus Day, παρουσιάζοντας όλες τις καινούργιες σειρές και ταινίες που έρχονται στην διαδικτυακή πλατφόρμα από την Disney και την Pixar αλλά και τη Marvel, τα Star Wars, το National Geographic και όλα τα υπόλοιπα.

Ας δούμε όλα όσα έγιναν γνωστά στη μεγάλη αυτή γιορτή της Disney.

Marvel

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η Πέμπτη Φάση του MCU ξεκινά με την εισαγωγή του Κανγκ του Κατακτητή (Τζόναθαν Μέιτζορς), τον οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην σειρά «Loki», ο οποίος συναντά τον Σκοτ/Ant-Man στο Κβαντικό Βασίλειο όταν ο ίδιος βρίσκεται σε αυτό μυστηριωδώς μαζί με την κόρη του Κέισι, την Χόουπ/Σφήγκα, τον Χανκ (Μάικλ Ντάγκλας) και την Τζάνετ (Μισέλ Φάιφερ). Στο Disney Plus Day προβλήθηκε μια καινούργια σκηνή από την ταινία η οποία καταενθουσίασε το κοινό. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Black Panther: Wakanda Forever

Ο Ναμόρ έρχεται στο MCU, καθώς το βασίλειο της Wakanda προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά τον θάνατο του T'Challa. Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μαζί με τους παλιούς ηθοποιούς, και οι Τένοτς Ουέρτα, Ντομινίκ Θορν, Μικαέλα Κοέλ, Μέιμπελ Καντένα, και Αλεξ Λιβαλάνι. Αυτή η ταινία θα ολοκληρώσει τη Τέταρτη Φάση, αν και δεν είναι σαφές το πώς ακριβώς.

Captain America: New World Order

Οι Σίρα Χάας και Τιμ Μπλέικ Νέλσον προστέθηκαν στον καστ της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024.

Fantastic Four

O Κέβιν Φάιγκι επιβεβαίωσε τον Ματ Σάκμαν ως σκηνοθέτη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2024.

Thunderbolts

Η Πέμπτη Φάση του MCU θα τελειώσει με την απάντηση του MCU στην «Ομαδα Αυτοκτονίας» της DC, με την ταινία «Thunderbolts», μιας ομάδας από αντι-ήρωες σε μια αποστολή αυτοκτονίας. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζακ Σρέιερ και πρωταγωνιστούν οι Σεμπάστιαν Σταν, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, Γουάιατ Ράσελ, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Φλόρενς Πιου, Χάνα Τζον-Κέιμεν και Ολγκα Κουριλένκο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου 2024.

Ironheart

Μετά την εισαγωγή της στο «Black Panther: Wakanda Forever», η Ρίρι Γουίλιαμς (Ντομινίκ Θορν) θα πρωταγωνιστήσει στη δική της σειρά στο Disney+ η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2023. Στο καστ προστέθηκε και η Σακίρα Μπαρέρα.

Secret Invasion

Στην σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την άνοιξη του 2023, πρωταγωνιστούν οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κόμπι Σμόλντερς, Μπεν Μέντελσον, Ντον Τσιντλ, Μάρτιν Φριμαν, Ολίβια Κόλμαν και Εμίλια Κλαρκ. Την σειρά θα την κατακλύζει μια ατμόσφαιρα παράνοιας, συμβάλλοντας σε ένα μεγαλύτερο αντι-ηρωικό αίσθημα που φαίνεται να διατρέχει την Πέμπτη Φάση. Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Loki Season 2

H σειρά, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά της, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ to καλοκαίρι του 2023. Στο καστ προστέθηκε κι ο Κι Χουί Κουάν.

Echo

Τίποτα παραπάνω δεν έγινε γνωστό για την σειρά του Disney+ η οποία θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023, με την Αλάκουα Κοξ να παίζει ξανά τον ρόλο της κωφής ηρωίδας Μάγια Λόπεζ, την οποία γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην σειρά «Hawkeye» τον χειμώνα που μας πέρασε. Στο Disney Plus Day προβλήθηκε και μια μικρή σκηνή από την σειρά.

Daredevil: Born Again

Ο Κέβιν Φάιγκι μαζί με τους πρωταγωνιστές της σειράς Τσάρλι Κοξ και τον Kingpin του Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, συζήτησαν λίγο για την σειρά 18 επεισοδίων που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την άνοιξη του 2024.

Werewolf By Night

To πρώτο special event της Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Disney/Pixar

Elemental

Στη νέα ταινία της Pixar πρωταγωνιστούν οι Μαμούντου Αθίε και Λία Λιούις και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023.

Elio

Στη νέα ταινία της Pixar, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γιόνας Κιμπρέαμπ και Αμέρικα Φερέρα και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2024, μιλάει για ένα 11χρονο αγόρι που έρχεται σε επαφή με εξωγήινους οι οποίοι τον περνάνε για τον πρεσβευτή της Γης.

Inside Out 2

H Pixar επιβεβαίωσε το σίκουελ, το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024, με την Εμι Πόλερ να επιστρέφει.

Strange World

Στην παρουσίαση προβλήθηκε και ένα νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας της Disney η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου.

Wish

H Αριάνα ΝτεΜπόουζ θα δανείσει την φωνή της στη νέα ταινία της Disney στην οποία η Ασα ζει σε ένα μαγικό βασίλειο οι ευχές βγαίνουν πραγματικότητα.

Mufasa: The Lion King

To πρίκουελ του «Lion King» σε σκηνοθεσία του Μπάρι Τζένκινς έρχεται το 2024.

The Little Mermaid

Πρώτο teaser της ταινίας η οποία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023.

Hocus Pocus 2

Καινούργιο τρέιλερ για το σίκουελ που θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Disenchantment

Πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στο Disney+.

Peter Pan & Wendy

Πρώτο πόστερ της ταινίας η οποία θα κυκλοφορήσει στο Disney+ το 2023.

National Treasure: Edge of History

Πρώτο teaser για την σειρά η οποία θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 14 Δεκεμβρίου.

Snow White

Παρουσιάστηκε επίσης και μια μικρή σκηνή από την live action μεταφορά της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, δείχνοντας την Ρέιτζελ Ζέγκλερ και Γκαλ Γκαντότ στους ρόλους της Χιονάτης και της Κακιάς Βασίλισσας αντίστοιχα.

Percy Jackson and the Olympians

Πρώτο teaser της σειράς έκανε πρεμιέρα στο Disney Plus Day.

Lucasfilm

Willow

Νέο τρέιλερ της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου στο Disney+.

Indiana Jones 5

Προβλήθηκε το πρώτο teaser της ταινίας με τον Χάρισον Φορντ να είναι παρών στην παρουσίαση επιβεβαιώνοντας πως θα είναι η τελευταία του ταινία στον ρόλο του αγαπημένου μας αρχαιολόγου λέγοντας «τέλειωσα, δεν την ξαναπατάω μαζί σου.»

Andor

Παρουσιάστηκε το τελευταίο τρέιλερ της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο.

The Mandalorian Season 3

Πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023.