Buzz

#ΜένουμεΣπίτι: Το MUBI προσφέρει 3 μήνες δωρεάν σινεμά

στα 10

H γνωστή πλατφόρμα ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό: 3 μήνες, σπουδαίο σινεμά, δωρεάν.

#ΜένουμεΣπίτι: Το MUBI προσφέρει 3 μήνες δωρεάν σινεμά

Με βαθιά συναίσθηση των καιρών που ζούμε, το MUBI, η πλατφόρμα που προσφέρει streaming ταινίες σε συνδρομητική βάση, ανοίγει το αρχείο του στο κοινό που μένει σπίτι: τρεις μήνες, σπουδαίο σινεμά, μόνο με μία συμβολική λίρα χρέωση.

Η προοπτική του να μείνουμε σπίτι για τους επόμενους τρεις μήνες είναι δυσοίωνη, αλλά πιθανή, για αυτό και το MUBI επιχειρεί να προσφέρει μία πολιτιστική διέξοδο.

Διαβάστε κι αυτό: Cinobo: Η ελληνική streaming πλατφόρμα ανεξάρτητου κινηματογράφου είναι γεγονός

Lady Vengeance

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το MUBI λειτουργεί ως εξής: κάθε μέρα η ομάδα των προγραμματιστών επιλέγει μία νέα ταινία που μένει στην πλατφόρμα για 30 μέρες. Ο συνδρομητής μπορεί να τη δει online, στο κινητό, το tablet, την κονσόλα video game του, και, φυσικά, στην τηλεόρασή του. Αυτό το παράθυρο των 30 ημερών ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο: δεν χάνεσαι μέσα σε strolling ατελείωτης λίστας.

Οι επιλογές του MUBI κινούνται από μικρούς θησαυρούς του παγκόσμιου σινεμά, φεστιβαλικές ταινίες και σύγχρονα indies, μέχρι παλιότερα cult και κλασικά διαμάντια που δεν έχουν φθαρεί στο χρόνο: για παράδειγμα, αυτό τον μήνα είναι διαθέσιμο το «High Life» της Κλερ Ντενί, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά και το «2046» του Γουόνγκ Καρ-γουάι, το «Sympathy For Lady Vengeance» του Παρκ Τσαν-γουκ και «Η Φθινοπωρινή Σονάτα» του Μπέργκμαν!

Περισσότερες κινηματογραφικές προτάσεις για όσο μένουμε σπίτι: