Buzz

«Modern Family»: Ο τελευταίος κύκλος θα ξεκινά με απώλεια

στα 10

H πολυβραβευμένη κωμική σειρά θα μάς αποχαιρετήσει με μία πικρή στιγμή ανάμεσα στα γέλια: κάποιος βασικός χαρακτήρας θα πεθάνει.

«Modern Family»: Ο τελευταίος κύκλος θα ξεκινά με απώλεια

Η είδηση έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες, καθώς οι φανατικοί του «Modern Family» πενθούν από τώρα: ποιος από τους ήρωες θα μάς αποχαιρετήσει; Και γιατί; «Κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει κάποτε ένα τέτοιο μοιραίο γεγονός, το οποίο αλλάζει τη δυναμική των μελών της» είπε στο Entertainment Weekly ο συνσεναριογράγος της σειράς, Κρίστοφερ Λόιντ.

«Θα επεξεργαστούμε κάποια σημαντικά γεγονότα σε αυτό τον κύκλο. Ναι, ένα από αυτά θα είναι ένας θάνατος - κάτι πάντα δύσκολο να γράψεις για τη μικρή οθόνη, καθώς έχουμε συνηθίσει όλα να είναι ελαφριά κι εύκολα. Ομως, αν θέλουμε να είμαστε πιστοί σε αυτή την οικογένεια που φτιάξαμε μέσα στα χρόνια, θα ήταν αδύνατον να μην ερχόταν κι αυτό, μοιραία...»

Διαβάστε επίσης: It's a wrap! Το «Big Little Lies 2» τελείωσε γυρίσματα και τα κορίτσια το γλεντάνε

Modern Family 607

Δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο για το ποιος/ποια από τους ήρωες θα φύγει, αλλά ο Λόιντ διαβεβαιώνει ότι είναι «ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς» κι ότι αυτό το επεισόδιο, το οποίο θα προκύπτει κάπου στα μισά του του κύκλου, «θα είναι γραμμένο συγκινητικά και θα έχει συνέπειες για τη διαμόρφωση κι όλων των υπόλοιπων επεισοδίων.,..» καθώς «οι οικογένειες αλλάζουν μετά από ένα θάνατο...»

Ο Λόιντ όμως διαβεβαιώνει ότι το κομμάτι της απώλειας δε θα αποτρέψει την κωμωδία να υπάρχει, καθώς «όπως και στη ζωή, όλα συνυπάρχουν».

Με μία νότα αλήθειας λοιπόν αποφασίζει να μας αποχαιρετήσει μία σειρά που μάς κρατούσε παρέα για 10 χρόνια και είχε κερδίσει στην πορεία της 5 EMMY ως η Καλύτερη Κωμική Σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης.

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν: