Buzz

Οχι, δεν είναι ψέμα: Η Μέριλ Στριπ θα πρωταγωνιστήσει στο «Big Little Lies 2»

στα 10

Οταν η μεγάλη κυρία του σινεμά ενώνει δυνάμεις με το γυναικείο δυναμικό της καλύτερης σειράς της μικρής οθόνης, μοιάζει με ψέμα...

Οχι, δεν είναι ψέμα: Η Μέριλ Στριπ θα πρωταγωνιστήσει στο «Big Little Lies 2»

Φαίνεται πως το μεγάλο νέο που αφορά τη Μέριλ Στριπ δεν είναι ότι έσπασε το δικό της ρεκόρ για τις περισσότερες οσκαρικές υποψηφιότητες, κερδίζοντας άλλη μία για το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Διαβάστε αναλυτικά: Oσκαρ 2018: Οι υποψηφιότητες

Η συνταρακτική είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες θέλει την 69χρονη πρωταγωνίστρια να ενώνει δυνάμεις με το καστ του «Big Little Lies», της σειράς του ΗΒΟ σε παραγωγή Ριζ Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, που επάξια κέρδισε θεατές, κριτικούς και το σύνολο των μεγάλων βραβείων της χρονιάς (8 Emmy, 6 Χρυσές Σφαίρες, 2 SAG).

Big Little Lies 607 Globes

Μετά τον βραβευμένο με Emmy ρόλο της για το «Angels in America», λοιπόν, η Μέριλ Στριπ επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Κι ο ρόλος που αναλαμβάνει είναι της Μέρι Λουίζ Ράιτ, της μητέρας του βίαιου Πέρι Ράιτ (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ), ενισχύοντας τις φήμες ότι ο δεύτερος κύκλος μπορεί να είναι prequel, χαρίζοντας ιστορικό πλαίσιο στους χαρακτήρες και τη διαδρομή τους μέχρι το σημείο που τους συναντήσαμε. Γι' αυτό και οι φήμες θέλουν τον Σκάρσγκαρντ να επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο, παρόλο που το νήμα της ιστορίας του έκλεισε στον πρώτο.

Διαβάστε ακόμα: Είναι επιτέλους και επίσημο. Το «Big Little Lies» επιστρέφει

Meryl Streep Nicole Kidman 607

Η Μέρι Λουίζ Ράιτ, πάντως, σε πρώτο επίπεδο, είναι μία γυναίκα που καταφθάνει στο Μόντερεϊ, μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου, γιατί «ανησυχεί για την τύχη των εγγονών της» και γιατί θέλει να μάθει «ακριβώς τι συνέβη». Αμοιρη Νικόλ Κίντμαν, τι σου έμελλε να πάθεις...

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι η Αντρεα Αρνολντ («Red Road», «Fish Tank», «American Honey») έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το σενάριο που ετοιμάζει ξανά ο Ντέιβιντ Ε. Κέλι πάνω σε νέα ιστορία της Λιαν Μοριάρτι (η συγγραφέας του βιβλίου) κι ότι το μεγαλύτερο μέρος του καστ έχει δεσμευτεί να επιστρέψει.

Ο δεύτερος κύκλος, σύμφωνα με το ΗΒΟ, θα είναι 7 επεισοδίων και θα εξετάζει την «τοξικότητα του ψέματος, την αντοχή της φιλίας, την εύθραυστη φύση ενός γάμου και την εξάντληση του να είσαι γονιός. Σχέσεις θα ξεφτίσουν, η εμπιστοσύνη θα φθαρεί, η κακοποίηση θα ξεπροβάλει ξανά το βίαιο κεφάλι της...»

Διαβάστε περισσότερα: