Buzz

Το προσθετικό... μέλος του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έσπασε (το Ιντερνετ)

στα 10

«Big Little Lies»: Δεν μας φτάνει η συνεχής αγωνία να μαντέψουμε ποιος δολοφονείται στο τέλος. Εχουμε και τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ να... τα σπάει. Τα viral ρεκόρ.

Το προσθετικό... μέλος του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έσπασε (το Ιντερνετ)

Ακολουθούν μερικά spoilers (όχι σπουδαία) και μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες (αν κανείς θεωρήσει ότι ένα προσθετικό πέος είναι προσβλητικό, ναι, ας μην κάνει scroll down).

Η νέα μίνι σειρά του ΗΒΟ «Big Little Lies» τα σπάει. Και γιατί κρατά σενάριο, σκηνοθεσία και τόνο στο απόλυτο σασπένς, ώστε να μάς έχει στην άκρη της καρέκλας μας να μαντέψουμε ποιος δολοφονήθηκε (από το πρώτο επεισόδιο φλασιές από το μέλλον δείχνουν τους χαρακτήρες με βραδινό ένδυμα να τρέχουν αναστατωμένοι και παρακολουθούμε καταθέσεις των υπόλοιπων γονέων στην αστυνομία). Και γιατί οι ερμηνείες είναι καταπληκτικές: από τα πιτσιρίκια που είναι διαλεγμένα ένα ένα, μέχρι την παλιά, καλή To Die For Νικόλ Κίντμαν και την αναπολογητικά σουσού Ριζ Γουίδερσπουν ως απόλυτη soccer mom. Και γιατί, το soundtrack είναι από τις καλύτερες, πιο μελετημένες δουλειές που έχουν γίνει στην μικρή οθόνη εδώ και δεκαετίες.

Η υπόθεση που θέλει τις πλούσιες μαμάδες ενός δημοτικού σχολείου της Καλιφόρνια να μας ξεφλουδίζουν τις επιδερμίδες υποκρισίας της φαινομενικά τέλειας ζωής τους είναι όσο φιξιόν απαιτεί μία στυλιζαρισμένη νυχτερινή σαπουνόπερα κι όσο αληθινή εκεί που μετράει: στη γυναικεία ψυχοσύνθεση, στους προκαθορισμένους ρόλους, στην απογοήτευση των 40 και κάτι που καταλαβαίνεις ότι όχι δεν είσαι ευτυχισμένη.

Διαβάστε περισσότερα: Σεξ, μυστήριο, έγκλημα, Νικόλ Κίντμαν και Ριζ Γουίδερσπουν στο πρώτο trailer του «Big Little Lies»

Big Little Lies 607 2

(προσοχή: ακουλουθούν spoilers για την υπόθεση της σειράς)

Ειδικά το νήμα της ιστορίας που αφορά τη βίαιη σχέση της πρώην δικηγόρου Σελέστ (Νικόλ Κίντμαν) και του εγωπαθή, κυριαρχικού συζύγου της Πέρι (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ), η αλληλοεξάρτηση του πόθου με τον πόνο, του φόβου με την οικειότητα, του σεξ με το ξύλο είναι ένα από τα πιο καλογραμμένα θέματα που έχουν παρουσιαστεί στη mainstream μικρή οθόνη.

Στο τελευταίο επεισόδιο, μία ακόμα σύγκρουση του ζευγαριού στέλνει τον Σκάρσγκαρντ στο νοσοκομείο και το virality του ονόματός του στις αναζητήσεις στο google,,, στον ουρανό. Κι αυτό γιατί το «Big Little Lies» τα σπάει. Ακόμα και τα πέη. Σε δύο σημεία, μάλιστα.

Δείτε κι αυτό: O Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (ξανα)βγάζει τα ρούχα του... για καλό σκοπό!

Big Little Lies 607 1

Κι αυτό γιατί ο Πέρι όρμηξε πάλι στη Σελέστ (η οποία έχει αρχίσει να ξυπνά στον εφιάλτη της: η βία αυτή δεν είναι πλέον κάτι που μπορεί να συνηθίσει), θεώρησε ότι, ως συνήθως, η επιμονή, η εμμονή, η αγριότητα θα οδηγήσει σε ξέφρενο σεξ, ο ίδιος ήταν πανέτοιμος για κάτι τέτοιο («Τι έκανες; Πήρες χάπι;», «Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι με φτιάχνεις ακόμα τόσο που δε χρειάζομαι φαρμακευτική βοήθεια;») αλλά εκείνη, ενστικτωδώς, του «κατεβάζει» τα ρολά χτυπώντας το πρόθυμο πέος του με μια ρακέτα του τένις. Και τον στέλνει στα επείγοντα.

Η πραγματική ερώτηση του επεισοδίου είναι: θα αποδειχθεί ότι είναι ο Πέρι αυτός που καταλήγει νεκρός στο τέλος της σειράς; Μήπως η Σελέστ δε σταματήσει σε μία ρακέτα του τένις στο μέλλον; Θα πάρει τα παιδιά και θα τον παρατήσει; Κι αν κάνει κάτι τέτοιο, μήπως εκείνος τη σκοτώνει από εκδίκηση κι εγωισμό;

Θυμηθείτε κι αυτό: Ημίγυμνος ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ σας προκαλεί να ανοίξετε το μυαλό σας. Θα αντισταθείτε;

Big Little Lies 607 3

Big Little Lies 607 4

Big Little Lies 607 5

Ομως, όχι. Το Ιντερνετ δεν ρωτά αυτό το επόμενο πρωί. Τα social media παίρνουν φωτιά για άλλα... μεγαλύτερα ζητήματα.

«Ω Θεέ μου. Είναι προσθετικό ή αληθινό το πέος του Αλεξάντερ;» «Μη με διακόψει κανείς: βλέπω την Νικόλ Κίντμαν να καρφώνει το προσθετικό (;) πέος του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στο repeat». «Κάποιος να με ξυπνήσει: πόσο μεγάλο είναι το πέος του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ. Κι αν υπάρχει Θεός, είναι αληθινό...»

Αυτά είναι μόνο τρία τυχαία tweets μέσα στον ορυμαγδό.

Νομίζουμε ότι η απάντηση βρίσκεται στον τίτλο της σειράς: Big Little LIES.

Διαβάστε περισσότερα: