Buzz

«Provocations»: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ θέλει να σας προκαλέσει!

στα 10

Κυρίως να αγοράστε ρούχα και προϊόντα Calvin Κlein! Το 9λεπτο φιλμάκι στο οποίο πρωταγωνιστεί για την καινούρια καμπάνια του σχεδιαστή όμως, πάει πολύ πιο μακριά από ένα συνηθισμένο διαφημιστικό.

«Provocations»: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ θέλει να σας προκαλέσει!

Ατσαλάκωτα ρούχα, υπέροχα κτήρια, υπαινικτικά βλέμματα, γυμνά μέλη, λάγνα αγγίγματα, μελαγχολικός ερωτισμός, γυαλί και τσιμέντο και η αίσθηση ενός κενού τόσο θεαματικού που δεν μπορείς να σταματήσεις να το κοιτάς: να τα στοιχεία του βίντεο της νέας καμπάνιας του Αμερικάνου σχεδιαστή μόδας.

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ ξεθάβει την πιο μαγνητική του ματιά από τον ρόλο του ως Ερικ στο «True Blood», λες και θέλει να σας βυθίσει μόνο μια σκέψη στο μυαλό σας («αγοράστε!») και η Σούβι Κοπόνεν, είναι όσο ελκυστικό και μαζί απρόσιτο οφείλει να είναι ένα supermodel.

provoke

Σκηνοθετημένο από τον Φαμπιέν Μπάρον, τον διευθυντή του περιοδικού Interview, το φιλμ κινείται κάπου ανάμεσα σε ένα θεαματικό κινούμενο editorial μόδας, σε ένα στιλιζαρισμένο ερωτικό δράμα και μια πειραματική ταινία με το budget ενός blockbuster.

provoke

Ή όπως λέει το σχόλιο ενός θεατή του στο youtube «βγάζει ακόμη λιγότερο νόημα κι από το διαφημιστικό του Μπραντ Πιτ για τη Channel. Αλλά ποιος νοιάζεται; Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ είναι superhot!»

provoke

Δείτε το ολόκληρο στο βίντεο: